<>

 
 
 
Teniszezünk Montpellierben, focit a ciprusi bajnokságból választottunk, míg jégkoronggal az NHL-ből jövünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Három sportág, három tipp

Teniszezünk Montpellierben, focit a ciprusi bajnokságból választottunk, míg jégkoronggal az NHL-ből jövünk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

006. Jerzy Janowicz-Dustin Brown, 1 (1,37) - férfi tenisz, Montpellier, 20:15

A világranglista 44. és 90. helyezett találkozik a kemény pályás torna 1. fordulójában. Janowicz úgy két éve robbant be, volt egy ATP 1000-es döntője Párizsban, majd elődöntő jött össze másfél éve Wimbledonban, de lassan csúszik lefelé azóta, nem sikerült a 20 között megragadni. A borítás a kedvence, hatalmas szervája itt érvényesül. Melbourne nem sikerült rosszul, a mindig veszélyes Gael Monfilst legyőzte, mielőtt a veterán Feliciano Lopez leiskolázta. Brown hozzá képest is másodligás versenyző, kisebb tornák a terepe, a nagyobbakon azonnal elveszik. Szintén jól szervál, de közel sem annyira technikás, mint a lengyel. Dohában aratott két nehezebb győzelmet, de David Ferrer már esélyt sem adott neki, ahogy Grigor Dimitrov sem az Australian Openen. Szerintünk Janowicz is elintézi.

011. San Jose-Edmonton, 1 (1,58) - NHL, kedd 04:30

A nyugati 5. fogadja az utolsót az alapszakaszban. A San Jose hagyományos élcsapat, most is biztosnak tűnik helye a rájátszásban. Az utolsó hét mérkőzésén 5-2-es mérleggel áll, ebből hatot otthon játszott, 4-2-es mérleggel, zsinórban három sikerrel érkezik. Azért elbízni nem tudja teljesen magát, messze még az alapszakasz vége. Akad hiányzó bőven, de velük is jönnek az eredmények. Az Edmontonnak szinte már véget ért a szezon, óriási a különbség az utolsó előttihez képest is, a 12. helyezettről nem is beszélve. Idegenben úszik el a szezon, 4-20-as mérlegében igaz akad rengeteg hosszabbításos zakó. Formája nem rossz, hármat nyert az utolsó ötből, de mind alsóházi riválisokkal szemben. Szerintünk jön a papírforma, a San Jose mellett szól a motiváció, a forma és a hazai pálya is.

027. Ahnasz-Apollon, 2 (1,50) - ciprusi bajnokság, 18:00

A 8. fogadja az éllovast a 18. fordulóban. Az Ahnasz egy hagyományos alsóházi csapat, amely az óriási különbségeket felvonultató bajnokságban nem is nagyon tud változtatni. Jelenleg biztos szereplése a második hatosban, a kieséstől ismét nem kell, hogy tartson. Az utolsó előtti legutóbb nagyon megverte, a 4. helyezett is kettővel győzte le. Hazai pályán egészen ütős, 4-2-2-es mérleg mellé 11-11-es gólkülönbséget tud, de ez ebben a ligában általános. Az Apollon kihasználva az APOEL bukdácsolását átvette a vezetést. A bajnokságra nem éppen jellemző gólgazdag mérkőzéseket játszik, rengeteget kap, de a 41 lőtt találat messze a legjobb. Idegenben 5-1-2-es mérleggel és 17-14-es gólkülönbségel nem rossz. Az elmúlt hetekben két váratlan döntetlen mellett győzelmek jöttek szép számban. Nincs egy súlycsoportban a két együttes, az Apollon 6-7 gólnál járó elefántcsontparti, görög és argentin légiósai dönthetnek támadásban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!