<>

 
 
 
Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vitassuk meg - hétfő! Tippek, infók, ötletek

Ebben a rovatban főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.

Itt az ideje, hogy közösen vitassuk meg, mit várunk a naptól. Szívesen vesszük az ötleteidet és elemzéseidet, melyek mindenki számára segítséget nyújthatnak.

A Profitipp stábja itt is folyamatosan szállítja az infókat, a tippeket és a tanácsokat. Kérdésed van, segítség kellene összeállítani a szelvényt? Ne habozz, írd meg kommentben!

Néhány érdekesebb hétfői összecsapás:

Spanyol bajnokság: Málaga-Valencia, 21:00

Málaga, várható kezdő: Kameni - Rosales, Weligton, Angeleri, Antunes - Duda, Camacho - Samuel, Amrabat, Juanmi - J. Guerra.

Valencia, várható kezdő: Diego Alves - Cancelo, Mustafi, Otamendi, Gaya - Javi Fuego, Parejo - Perez, A. Gomez, Rodrigo - Negredo.

 
 
  • 3timba92015február04.23:24ÚjVálasz

    Sziasztok!Dortmund-V,Leverk.V,Köln-D,hoztam,de a Bremen nem ixelt!!Le vagyok sújtva!!...

     
  • 2timba92015február04.17:51ÚjVálasz

    Sziasztok!Dortmund?Annyiszor vitt már el ma veretem Őket!

     
  • 1liguriano2015február02.13:18ÚjVálasz

    Sziasztok! Mára két esemény között filózok. Az egyik a Malaga-Valencia meccs 2,5gól felett, illetve a Spezia-Avellino "D"!

    Nem tudom még, de jó lenne vmi tanács....

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!