<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Lebecsülik Fucsovicsot, mi nem!

Igen magas oddsot kapott a magyar teniszező az ecuadori tornán. Valóban nehéz mérkőzés vár rá, de mi sokkal szorosabb meccset várunk.
Ecuador Open, Quito, salak
Fucsovics - Gimeno-Traver
Kedd, 19:30 óra

Nagy csalódáson van túl Fucsovics Márton. A legmagasabban jegyzett magyar férfi teniszező négy meccslabdát rontva esett ki az Ausztrál Open selejtezőjének utolsó fordulójából. A főtábláról tehát Melbourne-ben lemaradt, a kisebb, salakos versenyen azonban Quitóban ott lehet. Ezúttal ugyanis nem kellett selejtezőt vívnia. Ellenfele a spanyol Daniel Gimeno-Traver lesz, akivel még sosem találkozott előtte és igen veszélyes lesz. Talán ennek megfelelően kapott rendkívül alacsony oddsot, mindössze 1,25-öt szemben Fucsovics 3,20-as szorzójával.

Mi azonban nem érzünk ekkora különbséget a két játékos között. A világranglista 110. Gimeno-Traver ennyivel nem jobb a magyar fiúnál (158. helyezett). Ecuadorban a ritka levegő döntő lehet, az nyerhet, aki edzettebb. Ebben megintcsak jól áll Fucsovics, ráadásul salakon nem is olyan rossz. Szintén nagy lökést adhat neki az is, hogy ezúttal egyenes ágon főtáblás és nem kell a selejtezőkben szenvednie.

Tipp

Játékok száma több mint 21,5 (1.85) - Tippmixpro

Bátrabbaknak

Játszmák száma 3 (2.40)

Hogy sikerül-e továbblépnie Fucsovicsnak – ami azért valóban komoly bravúr lenne – azt nehéz megjósolni. Arra már inkább tippelnénk, hogy nem lesz sima mérkőzés. 22 játékra könnyedén van kilátás, bátrabbak pedig arra is tippelhetnek, hogy lesz három játszma a mérkőzésen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!