<>

 
 
 
Élcsapatok randevúznak a La Liga 21. fordulójának zárómérkőzésen. Szerintünk a Valencia nem kap ki Málagában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Alábecsülik a Valenciát Málagában

Élcsapatok randevúznak a La Liga 21. fordulójának zárómérkőzésen. Szerintünk a Valencia nem kap ki Málagában.
Spanyol bajnokság, 21. forduló
Málaga-Valencia
hétfő 21:00 óra

A Málagát sokan temették a bajnokság előtt, mondván, a halványkékek meggyengültek, és így minden bizonnyal csak a tabella hátsó felében küzdhetnek. Nos, Javi Garcia együttese alaposan rácáfolt a kétkedőkre. Amrabaték a 7. helyen állnak, 32 pontjukhoz 5-3-2-es hazai mérleg párosul. A La Rosaledában eddig csak a Real és az Almeria tudott nyerni, a tíz ütközetben pedig csak hétszer kapituláltak. A formájuk nem az igazi, a kupából a minap kiestek, és bajnokit is legutóbb tavaly nyertek. Az idei naptári évben eddig a La Ligában két iksz jött össze két vereség mellett. Recio letöltötte eltiltását, Camacho is leölhet a padra, így szinte teljes csapattal várhatja ellenfelét a Málaga.

A Valencia is jól tolja ebben az idényben, a denevérek az előkelő 4. helyről várták a játéknapot 41 egységgel. Idegenben azért sebezhetőek a fehér-feketék, mutatójuk 3-4-2. Alcacerék jó passzban vannak, mondjuk ezt annak ellenére, hogy kiestek a kupából: a bajnokságban november vége óta nem kaptak ki, két remi mellett ötször nyertek, verték például a Realt is. Nuno Espirito Santo mester az Afrika Kupán lévő Feghoulra nem számíthat, Piatti és Barragán is kihagyott edzést az elmúlt napokban, de ők talán ott lehetnek ma este. Elől Pareja vagy Alcácer szerepel, de ott van Negredo és Rodrigo is, úgyhogy van választék bőven.

Fő tipp: Málaga-Valencia, X, 2 (1,50) Mellék tipp: 043. Málaga-Valencia, 2 (2,52) - Tippmix

A forma egyértelműen a vendégek mellett szól, ugyanakkor a Málaga bebizonyította, hogy nem adja könnyen a bőrét saját közönsége előtt. Szoros meccset várunk, no és azt gondoljuk, hogy a Valencia nem kap ki. Tippünk tehát x2!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!