<>

 
 
 
Remek meccset várunk az Anfield Roadon! Eseménydús ütközet lesz gólváltással!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Gólváltást várunk Liverpoolban

Remek meccset várunk az Anfield Roadon! Eseménydús ütközet lesz gólváltással!
Angol bajnokság
Liverpool - Tottenham
Kedd, 21:00 óra

A Liverpool még mindig nem az igazi. A vörösök jelenleg a 7. helyen állnak 24 mérkőzésen 39 pontot gyűjtve, hazai környezetben 5-5-2-es átlagos sort produkálva. Brendan Rodgers együttese egyszerűen képtelen a folyamatos jó és eredményes szereplésre, bár mostanság azért mégis valamelyest több a pozitívum a gárdával kapcsolatban. A bajnokságban az elmúlt 12 ütközet közül csak egyet buktak el, több mint egy napja veretlenek, az FA Kupában sikerült kivívniuk a továbbjutást Sterlingéknek, viszont a Ligakupa fináléjába már nem lesznek ott Skrtelék. A középpályáról Luca és Lallana marad ki biztosan, míg Toure az Afrika Kupa győzelmét ünnepelheti.

A Tottenham fontos győzelmet aratott a hétvégén, az év meccsét nyerte meg a White Hart Lane-en az ősi rivális Arsenal ellen. Pochettino mester alakulata így fel is jött az 5. helyre. Jelenleg 43 egység áll a neve mellett, idegenben egészen tűrhető 6-2-3-as mérleget összehozva. A forma nem rossz, az idén 5 bajnokiból négy győzelem és egy vereség (Crystal Palace), bejutott a Ligakupa fináléjába a társaság, viszont az FA Kupától búcsúzni kényszerültek Eriksenék. A londoniak támadósora életveszélyes, Kane bombaformában van, mögötte Eriksen, Lamela és Dembele játszott a minap, a padon volt Soldado és Chadli. Jó hír a Spurs-drukkereknek, hogy valamennyi alapember bevethető állapotban várja a liverpooli kirándulást.

Tipp: Liverpool - Tottenham, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - Tippmixpro

Az elmúlt években nem sok babér termett a vendégeknek, rendre a vörösök diadalmaskodtak. Ma sem zárjuk ki ezt az opciót, ám a gólokban nagyobb fantáziát látunk. Minkét fél betalálhat, az erre kínált 1.6-os szorzó kifejezetten csábító...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!