<>

 
 
 
A Linköping kiélezett meccsen nyerhet hazai jégen a Lulea ellen, míg a Hull - Aston Villa derbin megosztozhatnak a felek a pontokon.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Angol iksz, svéd hazai

A Linköping kiélezett meccsen nyerhet hazai jégen a Lulea ellen, míg a Hull - Aston Villa derbin megosztozhatnak a felek a pontokon.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

088. Linköping - Lulea, 1 (1.90) - svéd jégkorongbajnokság, 19:00

Az 5. és a 8. helyezett csatája a 45. fordulóban. Az alapszakasz hajrájához közeledve élesedik a verseny a 2-6. helyekért harcol, vagyis a lehető legjobb kiemelésért. Azonban ha nagyon nem jön ki a lépés, akár még a 7. helyre is csúszhatnak, amely plusz meccset jelentene a rájátszás érdekében. Formája hullámzó, így legutóbbi 5 bajnokijából hármat megnyert, kettőt elveszített. Otthon 14 sikerével és 8 vereségével acélos, nemrég a Färjestad és a Brynäs is 4-1-el vérzett el nála.

A Lulea esélyes lehet még a 6. helyre, de jelenlegi formája inkább arra enged következtetni, hogy a 7-10. helyek valamelyikére várható. Legutóbbi 5 bajnokijából csak egyet nyert meg, vendégként 9 sikere mellé 13 veresége van 47-53-as gólkülönbséggel. Védelme stabil, problémái inkább támadásban akadnak, a 100 lőtt gól az egyik leggyengébb a ligában. A Linköping ellen idén nem sok sikerélménye volt, ebben a felállásban 3-2-re és 3-1-re kaptak ki. Most is a hazaiak sikerét várjuk!

121. Hull City - Aston Villa, X (3.20) - angol bajnokság, 20:45

Mindkét csapat pocsék formában van és ez igaz még akkor is, ha a hétvégén mindkét együttes a jobbik arcát mutatta. Viszont ebből csak a Hullnak jött össze a bravúr: 1-1-es döntetlent játszott a Manchester City otthonában. Ráadásul a Hull végig vezetett. A Villa otthon fogadta a Chelsea-t és hiába játszott jól a hazai csapat – még egyenlített is a második félidőben - nem jött össze a pontszerzés. Mindkét csapat a kiesés elől menekül: a 16. Aston Villa mögött csak két ponttal van lemaradva a 18. Hull. Nagyjából hasonló erőkről is van szó. A hazaiaknál hiányzik Rosenior, Chester, Diamé és Snodgrass is. A vendégeknél pedig Senderos és Kozak nem hadra fogható. Szerintünk a két csapat annyira görcsösen próbál majd meg nyerni és egyben nem kikapni, hogy végül kioltják egymást és megosztoznak a pontokon.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!