<>

 
 
 
A Galata győzelmi kényszerben lép pályára, és aligha hibázik majd a sereghajtó ellen. Gólos meccsre van kilátás...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Gólzáporos Galata-sikert várunk

A Galata győzelmi kényszerben lép pályára, és aligha hibázik majd a sereghajtó ellen. Gólos meccsre van kilátás...
Török bajnokság
Galatasaray - Balikesirspor
Hétfő, 19:00 óra

A Galata a 3. helyről várhatja a folytatást, Kocaman mester legénysége igyekszik tartani a lépest a Fener-Besiktas párossal. A sárga-pirosak eddig 42 pontot zsebeltek be, a Turk Telekom Arénában 6-2-1-es a mérlegük. November vége óta, az edzőváltást követően nem kaptak ki bajnokin, és a kupában is magabiztosan léptek a legjobb nyolc közé. A keret nem lesz teljes, Altintop és Burak Yilmaz még nem bevethető.

A vendégek 13 egységgel az utolsó helyről várták a 20. játéknapot. Idegenben és otthon egyaránt haloványak, a túrákon mindössze 6 pont jött össze (1-3-6), és a formájuk sem reményt keltő: 2015-ben két iksz mellett kétszer égtek, legutóbb a Konyaspor nyert náluk. Jó hír viszont Kemal Özdes vezetőedző számára, hogy minden alapemberére számíthat ezúttal.

Főtipp

Galatasaray - Balikesirspor, 2.5 gól felett (1.45) - Tippmixpro

Melléktipp

049. Galatasaray - Balikesirspor, 1 (1.24) - Tippmix

Az ősszel meglepetésre kikapott a Galata a Balikesirspornál - ma viszont bosszút állhatnak Sneijderék! Magabiztos hazai sikert várunk, no és találatokat, legalább hármat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!