<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Chelsea gól, angol hazai és hoki

Egy gólra mindenképp jó lehet a Chelsea Párizsban, míg a Doncaster odahaza verheti el a Crewe-t. A finn jégkorongból pedig a KalPa csapatát támogatjuk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

086. KalPa - Turku PS, 1 (1.45) - finn jégkorongbajnokság, 17:30

A 2. fogadja az utolsó előttit. Az alapszakasz hajrájához érve ugyan vannak még nyitott kérdések, az viszont biztos, hogy a KalPa ott lesz a rájátszásban, a Turku viszont nem. Kérdés, hogy milyen pozíciót harcol ki magának a hazai együttes, amely a rájátszás szempontjából egyáltalán nem mindegy. Az éllovas Kärpät csapatát megszorítani nem nagyon tudják, a 2. helyre viszont reális esélyük van, azonban a mezőny meglehetősen szoros. A KalPa formája jó, 4 meccse veretlen, otthon 17 sikere és 8 veresége van. A támadójáték ugyan nem a legjobb, a védelem viszont 96 kapott góllal az!

A Turku a 13. helyen áll 50 ponttal, lemaradása 21 pont a 10. helytől, vagyis esélytelen a rájátszást tekintve. Ennek ellenére a legutóbbi 2 körben nyerni tudott és megszakította 13 meccses nyeretlen szériáját. Vendégként a mezőny legrosszabb csapata 4 sikerrel és 21 vereséggel. Ebben a szezonban 3 közös meccsük volt, melyből kettőt nyert a KalPa (2-1 és 5-0), egyet pedig a Turku (4-3). A motiváció, a hazai jég és a keretek erőssége is a hazai sikert vetíti előre!

129. Doncaster - Crewe, 1 (1.65) - angol harmadosztály, 20:45

A 8. fogadja a 13. helyen állót a 24. fordulóból elhalasztott meccsen. A Doncaster a másodosztályból érkezett és osztályozóra hajt, 42 pontjával nem is áll ettől olyan távol (csupán 1 pontra), a legutóbbi két fordulót 6 ponttal és 8-0-s gólkülönbséggel zárta! Otthon van min javítani, a 4-4-6 mérleg nem túlzottan fényes és a 12-15-s gólarány sem mondható annak.

A Crewe 38 pontjával a középmezőny tagja: csak 7 pontra van a kieső zónától, ugyanakkor nem sok a lemaradása a top10-től sem. Legutóbbi 5 bajnokijából négyet megnyert, a legutóbbi hármat zsinórban hozta. Vendégként vannak problémái: 4-2-8 mérlege csak a 20. legjobb vendég mutató a mezőnyben. Támadásban és védekezésben is akadnak gondjai: a 31 lőtt gólt 30 meccs alatt gyászos, az 51 kapott gólról pedig már ne is beszéljünk... Fordított felállásban 1-1-re végeztek a felek, a Doncaster otthon viszont már nyerhet!

140. PSG - Chelsea, Chelsea szerez gólt (1.32) - Bajnokok Ligája, 20:45

Kőkemény mérkőzésre van kilátás, amelyen a forma alapján egyértelműen a vendég csapat felé billen a mérleg. A Chelsea mindenképp arra hajt majd, hogy valahogy előnyt szerezzen a visszavágóra, erre pedig meg is van az esély. Mármint arra, hogy gólt lő a londoni klub. A kékek november 29. óta nem játszottak le úgy mérkőzést, hogy ne rúgtak volna gólt. Párizsban tavaly is betalált a csapat, pedig a mérkőzést simán nyerte a PSG 3-1-re. Most meglepődnénk egy hasonló eredményen. A Chelsea sokkal összerakottabb és jó focit is játszik. A PSG képes botlásokra és sok a hiányzó is. Szerintünk egy vendég gólra most nagyon komoly sansz van.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!