<>

 
 
 
A Levante az Eibart látja vendégül a spanyol bajnokság 26. fordulójának nyitómeccsén, nem várunk gólesőt...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

A védelmek dominálhatnak Valenciában

A Levante az Eibart látja vendégül a spanyol bajnokság 26. fordulójának nyitómeccsén, nem várunk gólesőt...
Spanyol bajnokság
Levante - Eibar
Péntek, 20:45 óra

A hazaiak finoman szólva nem kényeztették el mostanában szurkolóikat, tekintve, hogy legutóbbi 13 bajnokijukból csupán kettőt tudtak megnyerni, 4 döntetlen és 7 vereség mellett... A közelmúlt sikertelensége a csapat helyezésén is meglátszik, immáron a kieső, 18. pozícióban tetszeleg Lucas Alcaraz alakulata. Az otthoni mérleg egyébként némi bizakodásra adhat okot, hiszen az előbb említett két sikert a Ciutat de Valenciában aratta a csapat, ráadásul a legutóbbi két bajnokin. Pedró Lopez sérült, rajta kívül viszont elvileg mindenki bevethető.

Az Eibar egyelőre várakozáson felül teljesít, a kiscsapat 27 megszerzett pontjával a 13. helyen áll. Érdekes módon idegenben több babér termett Gaizka Garitano együttesének, hiszen a piros-kékek 15 egységet zsebeltek be Valencián kívül, amivel 9-ek összesítésben. A pillanatnyi forma ellenben ellenük szól, hiszen a közelmúlt 6 bajnokiján hatszor kapituláltak Arruabarénáék. Vendégoldalon a sérült Abraham lesz az egyetlen hiányzó.

Főtipp

Levante - Eibar, 2.5 gól alatt (1.40) - Tippmixpro

Melléktipp

124. Levante - Eibar, X (3.20) - Tippmix

Ha a kimenetelre kellene tippelnünk, egyértelműen a pontosztozkodásra szavaznánk, ám a két együttes egymás ellen nem igazán brillírozott mostanában, így a kevés gólra szavazunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!