<>

 
 
 
A hét utolsó napján is bőven van miből csemegézni: dán, francia és holland bajnokik mellett az FA Kupában teszünk látogatást.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vasárnapi jóslat: 3 bajnoki, 1 kupameccs

A hét utolsó napján is bőven van miből csemegézni: dán, francia és holland bajnokik mellett az FA Kupában teszünk látogatást.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

223. Groningen - Dordrecht, 1 (1.37) - holland bajnokság, 12:30

A Groningen ugyan rémes formában van, a Dordrecht viszont reménytelenül sereghajtó, idegenben pedig zsinórban 4 vereséget számlál. A Groningen otthon csak egyszer kapott ki, védelme is stabil odahaza, ez pedig nem a gólképtelen újonc malmára hajtja a vizet.

241. St-Etienne - Lorient, 1 (1.60) - francia bajnokság, 14:00

A St-Etienne lendületét vesztette és 7 forduló óta képtelen nyerni. A Lorient viszont jóval gyengébb játékerőt képvisel, kiesési gondjai lehetnek és az Evian után a jóval erősebb St-Etienne otthonában is csődöt mondhat.

245. Midtjylland - Esbjerg, 1 (1.66) - dán bajnokság, 17:00

A Midtjylland bajnokesélyes, simán vezeti a tabellát és otthon 10-ből 10-t hozott. Az Esbjerg a hátsó régióba süllyedt erre a szezonra, ráadásul kupameccsről érkezik, így 1-es!

251. Liverpool - Blackburn, 1 (1.30) - FA Kupa, 17:00

A Pool elbúcsúzott az El-től, marad tehát a bajnokság és ez a kupasorozat, ennek ellenére jó formát mutat 2015-ben. A Blackburn idén sem jut majd valószínűleg fel, a másodosztályban is csak középszintű, a Swansea és a Stoke után Liverpool lehet neki a végállomás.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!