<>

 
 
 
A magyar kosár élvonalában szombathelyi sikert várunk, a City Barcelonában is eredményes lehet, míg a Sao Paulo a Libertadores Kupa címvédőjét verheti.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Falco, City és Patóék

A magyar kosár élvonalában szombathelyi sikert várunk, a City Barcelonában is eredményes lehet, míg a Sao Paulo a Libertadores Kupa címvédőjét verheti.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

179. Szombathely - Alba Fehérvár, 1 (1.33) - férfi kosárlabda NB I., 18:30

Pocsék formában várja a középházi középszakasz (bocs, de így hívják…) második fordulóját az Alba. Nem kevesebb mint négy meccset veszítettek el zsinórban a fehérváriak, az együttes sehogy sem akar összeállni, nem csoda, hogy jött az edzőváltás. Az elmúlt hetekben a Kecskemét, a Szombathely és a Szeged is győzni tudott az Alba csarnokában, és nem sikerült a nyíregyházi kirándulás sem. A Szombathely szűk két hete 105-102-re nyert idegenben - tavaly decemberben 77-62-re hazai pályán -, teljes kerettel várja a csütörtöki fellépést, otthon sokkal erősebb (9-3), nehéz elképzelni, hogy éppen a vasi arénában támadna fel az Alba.

232. Sao Paulo - San Lorenzo, 1 (1.70) - Libertadores Kupa, csütörtök 02:00

A Sao Paulo tavaly a 2. helyen zárta a brazil élvonalat, ereje főként hazai teljesítményében rejlett, ahol 11-6-2 sort hozott össze. A gárdát többek közt Pato és Luís Fabiano erősíti, tavaly ők ketten 9-9 gólt értek el a bajnokságban. A csoport első meccsén várható vereséget szenvedett a Corinthians vendégeként (0-2), ezt a Danubio elleni sima 4-0-al javította a gárda. A San Lorenzo meccsben van, 5 fordulót követően 12 ponttal a bajnoki 3. helyen tanyázik. A Danubiot idegenben verték a csoport első körében 1-0-ra, majd a Corinthians nyert nálunk 1-0 arányban. A San Lorenzo egyébként a sorozat címvédője, azóta azonban 2 meghatározó támadója és egy fontos középpályása is távozott, vagyis erre az idényre gyengült az együttes. A csoportban a Corinthians továbbjutási esélyei egyelőre a legnagyobbak, mellette ez a két csapat pályázhat a másik továbbjutó helyre. A Sao Paulo jobb erőkből áll, két kiváló góllövője jelentheti a különbséget ezen a meccsen a hazaiak javára, amely a továbblépés szempontjából kulcsfontosságú lehet!

224. Barcelona - Manchester City, Manchester City gólt szerez (1.45) – Bajnokok Ligája, 20:45

Hiába van pocsék formában a Manchester City (négy meccsből három vereség) és érkezik Barcelonába gyakorlatilag teljesen esélytelenül, mi akkor sem becsülnénk le az angol gárdát. A Cityben ugyanis bobmaerős támadók játszanak, akik bármikor képesek megvillanni. Márpedig ennek a meccsnek olyan tétje van, ami – Burnley elleni vereség ide, hazai zakó oda – feledteti a játékosokban a problémákat és mindenki 110 százalékot fog adni. A City-nek kötelező gólt rúgnia ezen a meccsen és mindent meg is fog tenni azért, hogy betaláljon. Ráadásul egy nem is lesz neki elég. Ez a támadójáték várhatóan megbosszulja magát, a kinyíló védelem ellen pedig könnyedén kontrázhat a Barca. Jó sok gólt várunk erre a meccsre, amelyhez egyet szinte biztosan hozzátesz majd a Manchester is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!