<>

 
 
 
A katalánok idegenben is nyerni tudtak - ma is hazai sikert várunk, gólokkal fűszerezve!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.44

Eseménydús visszavágóra számítunk Barcelonában

A katalánok idegenben is nyerni tudtak - ma is hazai sikert várunk, gólokkal fűszerezve!
Bajnokok Ligája
Barcelona - Manchester City
Szerda, 20:45 óra

A gránátvörös-kékek - kihasználva a Real botladozását - átvette a vezetést a La Ligában. Masceranóék egy ponttal előzik meg az ősi riválist, tehát még nem dőlt el semmi. Mint ahogy a BL-ben sem! Mert noha 2-1-re legyűrték vendégségben is a halványkékeket Suarezék, azért nem árt az óvatosság és a maximális koncentráció. Erre hívta fel a figyelmet Luis Enrique, a katalánok vezetőedzője is, aki nem győzte hangsúlyozni, hogy súlyos hiba lenne játékosai részéről, ha elhinnék: túlléptek a Cityn!

Neymarék formájára nem lehet panasz, sorra nyerik mérkőzéseiket minden fronton, bejutottak például a Király Kupa fináléjába is. A Camp Nou igazi pokol mostanság a vendégeknek, a bajnokságban például 46-8 a gólkülönbségük saját stadionjukban. Busquets és Vermaelen sérült, rajtuk kívül mindenki bevethető.

A Citynek nem alakult jól a márciusa - eddig. A kékek kikaptak a Liverpooltól és a Burnley-től is a Premier League-ben, így most már nem a Chelsea üldözésével kell elfoglalva lenniük, hanem sokkal inkább 2. helyük megőrzésével. Mert az Arsenal és a Manchester United is lőtávolon belülre került. Pellegrini mester alakulata közben a BL-ben is megégett, no és korábban kiesett az FA-Kupából is.

Pedig brutális kerettel dolgozhat a dél-amerikai szakember, ám a nagy terhet nem bírja a társaság. A hétvégén a Burnley ellen ugyan belenyúlt a csapatába a tréner, de így is illett volna nyerniük Agüeróéknak... Vendégségben nem acélosak Demichelisék, a csoportkörben és a Premier League-ben is égtek már meg jó néhányszor. És azért a Burnley elleni kirándulást nem lehet egy napon említeni a barcelonai kiruccanással. Clychy eltiltását tölti majd, ő lesz az egyetlen hiányzó az angoloknál.

Főtipp

222. Barcelona - Manchester City, 2.5 gól felett (1.44) - Tippmix

Melléktipp

218. Barcelona - Manchester City, 1 (1.37) - Tippmix

A Barca lényegesen kényelmesebb helyzetben van, mint aktuális riválisa. A manchesterieknek jönniük kell előre, ugyanakkor ezt nem tehetik esztelenül, mert azt Messiék villám gyorsan kihasználnák. Azt gondoljuk, hogy a katalánok megnyerik a visszavágót is, méghozzá olyan mérkőzésen, amelyen lesz legalább három gól!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!