<>

 
 
 
A hétfői nap nehéznek ígérkezik sportfogadási szempontból. Ennek ellenére mi máris 3 tippel érkezünk 2 különböző sportágból.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hétfői jóslat: kosár mellé 2 foci

A hétfői nap nehéznek ígérkezik sportfogadási szempontból. Ennek ellenére mi máris 3 tippel érkezünk 2 különböző sportágból.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

Galatasaray - Turk Telekom, 1 (1.43) - török kosárlabda bajnokság, 19:00

A Galatasaray élcsapat, otthon masszív (8 győzelem 2 vereség) és két győztes rangadóról érkezik. A Turk Telekom idén is csak középcsapat, vendégségben bőven verhető, pláne a motivált és feltüzelt Galatasaray számára.

Varese - Frosinone, 2 (2.50) - olasz másodosztály, 20:30

A Varese helyzete egyre kilátástalanabb: 10 pontra a bennmaradó helyektől, a liga is -4 pontra büntette, zsinórban 4 vereséget számlál. A Frosinone erős kezdés után visszacsúszott, de osztályozóra esélyes, ezen az oddson megér egy próbát.

Concordia - Ceahlaul, 1 (1.62) - román bajnokság, 17:00

A Concordia belehúzott, 8 bajnoki meccse veretlen, így 4 pontra távolodott el a veszélyzónától, de még mindig nem érezheti magát biztonságban. A Ceahlaul egyre mélyebbre süllyed, vendégként nagyon gyenge, a Concordia otthonában sem sok jóra számíthat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!