<>

 
 
 
Nagy a baj Varésében, a sereghajtónak egyre kisebb az esélye a bennmaradás kivívására. Az újonc odaérhet a play offra. Gólokkal és vendéggyőzelemmel számolunk...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Gólok az olasz kettőben? Naná!

Nagy a baj Varésében, a sereghajtónak egyre kisebb az esélye a bennmaradás kivívására. Az újonc odaérhet a play offra. Gólokkal és vendéggyőzelemmel számolunk...
Olasz másodosztály
Varese - Frosinone
Hétfő, 20:30 óra

Varesében áll a bál. A minap új elnököt választottak a piros-fehérek, de ez egyelőre nem hozott változást a gárda teljesítményében. Sőt... Anyagi problémák miatt a szövetség négy büntetőponttal sújtotta a klubot, így most 27 egység díszeleg a neve mellett. A Stadio Franco Ossola-ban 6-5-5-ös (25-22) mutatóval rendelkezik Stefano Bettinelli legénysége, viszont december vége óta nem ünnepelhettek otthon három pontot De Vitóék. A formájuk összességében is borzalmas, hét mérkőzés óta nyeretlenek, és ebben a periódusban ötször buktak. A keret erősen hiányos lesz, ugyanis egy középpályás és egy csatár eltiltott, a házi gólkirályuk sérült, és egy másik fontos bekk is sérült.

Főtipp

Varese - Frosinone, mindkét csapat szerez gólt (1.75) - Tippmixpro

Melléktipp

Varese - Frosinone, X2 (1.35) - Tippmixpro

A Frosinone nagyon jól kezdte a bajnokságot, sokáig az élmezőnyben tanyázott, és még most is a 6., azaz play offot érő helyen állomásozik 48 pontjával. A formájuk mostanság kissé szeszélyes, a múlt héten például 3-3-ra végeztek otthon a Virtus Entella ellen. A megszerzett egy egység sokba került Ciofaniéknak, ugyanis két bekk és egy középpályás is eltiltott lesz - mindhárman alapembernek számítanak. A sárgák vendégségben nem túl meggyőzősek, 4-3-8-as a statisztikájuk.

Az ősszel fordított felállásban 1-1 lett, négy éve Varésében 3-3-ra végeztek a felek. Ma is jöhet a gólváltás, ám azt gondoljuk, hogy az ezer sebből vérző hazai alakulat nem nyer. Tippünk x2 és mindkét fél betalál!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!