<>

 
 
 
A Nancy és az Auxerre eredeti célja is a feljutás volt, jelenleg azonban mindketten csak középcsapatként muzsikálnak, háromesélyes meccsük gólváltást hozhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.10

Hatalmas oddsra leltünk a franciáknál!

A Nancy és az Auxerre eredeti célja is a feljutás volt, jelenleg azonban mindketten csak középcsapatként muzsikálnak, háromesélyes meccsük gólváltást hozhat.
Francia másodosztály
Nancy - Auxerre
Hétfő, 20:30 óra

A Nancy a szezon elején feljutásról álmodozott, ott is volt sokáig a dobogó közelében, azonban november végétől január végéig nyeretlen maradt a társaság, így a középmezőnybe süllyedt. A jelenlegi 40 pont a 9. helyre elegendő, 9 pontra áll a dobogó alsó fokától, amely soknak tűnik így a hajrához közeledve. A 41 lőtt gól az egyik legjobb, azonban a 31 kapott nagyon sok, ráadásul ismét három meccses nyeretlen szériát fut. Otthon 6-6-2 sorral és 23-13-as gólkülönbséggel áll jelenleg, két gólerős csatára (Dembélé és Hadji) köré építi játékát. A középpályáról és a védelemből hiányozhat majd 1-1 alapember.

Az Auxerre borzalmasan kezdte a szezont, aztán valahogy csak megtalálta önmagát és felzárkózott a szoros középmezőnybe. Jelenlegi 42 pontja 7 pontra választja el a feljutást érő helyektől, tehát szintén nincs egyszerű helyzetben. Formája viszont nem rossz: két meccses győzelmi szériát fut, előbb az Arles otthonában nyert, majd a Sochaux-t gyűrte le. Vendégként a liga 2. legjobbja 2-8-1 sorával és 18-13-as gólkülönbségével. Egy 3 gólos támadó, egy védő és két középpályás hiányozhat hétfőn.

Tipp: Nancy - Auxerre, mindkét csapat szerez gólt (2.10) - Tippmixpro

Véleményünk szerint egy teljesen háromesélyes meccsre van kilátás. Két kb. azonos szinten lévő gárda találkozik, a hazai pálya és a támadójáték és a Nancy felé billenti a mérleg nyelvét, a forma és az idegenbeli teljesítmény viszont az Auxerre pontszerzése mellett szólhat. Ősszel 2-2-re végeztek a felek, a támadójátékokat elnézve indokolatlanul nagy oddsot kapott a gólváltás, amelyet érdemes lehet kihasználni!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!