<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Brutális oddsokkal dobálózunk

Irány a svéd hokiliga, ahol már a rájátszásban számolunk a HV 71 győzelmével, mint ahogy hazai sikerrel kecsegtet a hétfő esti portugál futballderbi is. Fogadjunk!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

014. HV 71 - Linköping, 1 (2.20) - svéd jégkorongbajnokság, rájátszás, 18:30

Fordulatos párharcot vív eddig egymással az alapszakasz 4. és 5. helyezettje: a Linköping nyerte az első meccset, míg kettőt nyert a HV (így lett 2-1), ezt követte két Linköping-siker, így most 3-2-re vezet a Linköping. A párharc természetesen 4 győzelemig tart, tehát a HV számára kulcsfontosságú hazai ütközet jön. Két kb. azonos szinten álló gárda találkozik, a hazai jég azonban mindenképp a HV csapatát segíti. A nyomás természetesen óriási hazai oldalon, ezt azonban a viszonylag rutinos keret képes lehet elviselni. A Linköping vendégként sebezhető volt az alapszakasz során, most nincsenek győzelmi kényszerben, így az otthon rendre jól teljesítő HV-támadósor életben tarthatja a hazaiak továbbjutási reményeit.

060. Vitoria Setubal - Pacos Ferreira, 1 (2.53) – portugál bajnokság, 21:00

A hazaiak a kiesés elől menekülnek, 23 pontjukkal épp a vonal fölött állnak. Otthon masszívak (5-2-5) Bruno Ribeiro tanítványai, akik hosszú idő után nyertek végre - nagy meglepetésre Guimaresből hozták el a három pontot. Egy belső védő (Adama Francois Sene) begyűjtötte az ötödik sárgáját, így ő kimarad a csapatból. A vendégek a nyolcadik helyen állnak, nem valószínű, hogy kijutnak Európába, és ez elsősorban haloványabb idegenbeli mérlegüknek tudható be. A megszerzett 36 pontjukból mindössze 12 származik vendégségből (3-3-6), és a góllövéssel is hadilábon állnak távol otthonuktól (9-20). A sárgák formája kissé kiszámíthatatlan, két hete kikaptak a Maritimónál, legutóbb verték a Boavistát. A szakvezetés két védővel nem számolhat, mindketten sérültek. A vendéglátó együttes tűnik motiváltabbnak, és ezúttal e tényező három pontot érhet. Kevés gólos hazai sikerre számítunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!