<>

 
 
 
Immáron a 4. fordulónak futnak neki a csapatok az ír pontvadászat 2015-ös szezonjában, mi pedig a Drogheda-Limerick párharcon gólokat várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.05

Gólokra fogadunk az ír bajnokin

Immáron a 4. fordulónak futnak neki a csapatok az ír pontvadászat 2015-ös szezonjában, mi pedig a Drogheda-Limerick párharcon gólokat várunk.
Ír bajnokság
Drogheda - Limerick
Kedd, 20:45 óra

Megkezdődött az ír pontvadászat is, és eddig bizony a hazaiak kapták el jobban a fonalat. Három mérkőzés alatt hat pontot szereztek a bordók. Kavanaghák verték idegenben a Brayt, otthon fordulatos meccsen a Sligót, majd némi meglepetésre egy kora találattal alulmaradtak a Galway vendégeként - több mint egy órát emberelőnyben futballozva... Egy középpályás a szezon előtt megsérült, vele nem számolhat a szakmai stáb.

A Limerick tavaly, mint újonc, magabiztosan kivívta a bennmaradást, a középmezőnyben zárt, nem volt kiesési gondja. Az idén eddig olybá tűnik, hogy nehezebb dolguk lesz Dugganéknak. Az első két fordulóban nullra kaptak ki, a Bohemians és a Cork is kivégezte őket, legutóbb otthon a Longforddal remiztek Russelék. Egy eltiltott bekk visszatérhet - kell is a stabilitás a hátsó alakzatnak, ugyanis három csata után a gólkülönbségük 2-10.

124. Drogheda - Limerick, 2.5 gól felett (2.05) - Tippmix

Az egymás elleni mérlegük Drogheda-fölényt mutat, ám még egy érdekességre bukkantunk: eddig a Hunky Dorys Parkban lejátszott meccseiken mindig jött a +2,5-ös opció. Ma is inkább erre látunk jó esélyt, szerintünk a védelmek még nem álltak össze, és könnyen összejöhet ezúttal is 3 találat - 2,25-ért egy próbát mindenképpen megér e történet...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!