<>

 
 
 
Kiesési rangadót tartogat a keddi nap Angliában, ahol gólokat és hazai győzelmet várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Két tippünk is van a kiesési rangadóra

Kiesési rangadót tartogat a keddi nap Angliában, ahol gólokat és hazai győzelmet várunk.
Angol ötödosztály
Alfreton - Dartford
Kedd, 20:45 óra

A házigazda van kényelmesebb helyzetben, éppen a vonal fölött áll 42 egységgel, öt pontos előnnyel a kiesőkkel szemben. Már csak 7 forduló van hátra, ennyi idő alatt kellene megtartania az előnyét a gárdának a riválisokkal szemben. Otthon átlagos (6-5-8), a formája viszont biztató: 5 találkozó óta veretlen, ebben a periódusban behúzott 11 egységet, no és mindösszesen egy gólt kapott.

A Dartfordnak lassan lefő az a bizonyos kávé, ugyanis éppen 10 pontos hátrányt kellene ledolgoznia a gárdának a bajnokság finisében. Idegenben sebezhető (4-4-12), sok gólt kap (17-37), és nincsenek is jó passzban Greenék: a legutóbbi öt ütközetük közül egyet húztak be.

Főtipp

109. Alfreton - Dartford, 1 (1.85) - Tippmix

Melléktipp

Alfreton - Dartford, 2.5 gól felett (1.95) - Tippmixpro

Elnézve a két együttes gólkülönbségét, tisztán látszik, hogy a liga két nagyon pocsék védelemmel rendelkező csapata küzd ma a pontokért. Az Impact Arénában eddig kétszer találkoztak az együttesek, mindkétszer az Alfreton nyert, és jött az over opció. Ma is ebben a két lehetőségben látunk fantáziát: húzzuk be a +2,5-öt, egy másik szelványen pedig a H-t!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!