<>

 
 
 
A szerdai kínálat sem túl bő, ezúttal három sportág tippjeivel érkezünk: vízilabdában bízunk a szolnokiak sikerében, az Atom otthon nyerhet, USA pedig beveheti a dán kaput.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Szolnok, Atom és USA

A szerdai kínálat sem túl bő, ezúttal három sportág tippjeivel érkezünk: vízilabdában bízunk a szolnokiak sikerében, az Atom otthon nyerhet, USA pedig beveheti a dán kaput.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

169. Szolnok - Jug Dubrovnik, 1 (1.45) - férfi vízilabda BL, 19:00

A B-csoport 7. fordulójában találkozik egymással a csoport éllovasa és 2. helyezettje. A Szolnok mindössze egyszer botlott, épp mai riválisa otthonában kapott ki 11-9 arányban. Ezt leszámítva azonban meggyőzően menetel a csoportgyőzelem irányába, támadójátéka közel 14 gólt átlagol meccsenként, a honi bajnokságot veretlenül vezeti. A Jug tapad a Szolnokra, szintén 15 pontos a csoportban, csak a Primorje otthonában kapott ki, de ott nagyon (5-10). Elsősorban védekezésére épít, támadásban pedig közel sem olyan acélos, mint a Szolnok. A Triglav ligában is komoly harcot vív, ahol a Primorje mögött második. Tavaly is tagja volt a BL-főtáblának a Dubrovnik, akkor viszont nem jutott tovább a csoportból. A Szolnok szoros meccsen kapott csak ki vendégségben, most hazai medencében viszont visszavághat, ha fel tudja törni a Dubrovnik védelmét, akkor simán behúzhatja ezt a derbit!

179. Atomerőmű – Kaposvár, 1 (1.30) – férfi kosárlabda NB I, 18:00

Két vereséggel kezdte a felsőházi etapot az alapszakaszt megnyerő Atom, vagyis: itt az ideje megszerezni az első győzelmet. Szolnokon ki lehet kapni, így inkább a Sopron elleni hazai zakó fájó. Dzunics edző szerdán is nélkülözni lesz kénytelen néhány kosarasát, Jones és Tóth hiánya centerposzton, Wise-é a hátvédsorban fájó. Igen ám, de a Kaposvár sem számíthat első számú középjátékosára, a szerb Spicára. Az alapszakasz meccsei elég simán alakultak, otthon 22, idegenben 27 ponttal diadalmaskodott az ASE. A paksiak erős kerettel rendelkeznek, megoldják a hiányzók pótlását, és egész egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy ismét veszítsenek. A kis odds ellenére vállalható az 1-es.

197. Dánia - USA, USA szerez gólt (1.40) - barátságos mérkőzés, 20:15

Aarhusban találkozik egymással a világranglista 28. és 32. helyezettje. A dánok lemaradtak a vb-ről, a 2014-es esztendőben meglehetősen változatos formát mutattak 3-2-4 mérlegükkel. Az Eb-selejtezők során eddig 2-1-1 sort tudnak felmutatni, ezzel pedig vezetik az I-csoportot. Az amerikai válogatott jó játékkal jutott tovább a világbajnokságon a csoportból, majd Belgium ellen elvéreztek, de így sem volt miért szégyenkeznie Klinsmann csapatának. Azóta viszont valahogy nem jön ki a lépés: 2-2-3 mindössze a mérleg, az írek pl. négyet hintettek nekik. Viszont egyik meccsen sem maradt gólképtelen a gárda, vagyis valamit a védelemmel kell kezdenie a német mesternek. Ott lesz az amerikaiak keretében többek közt Altidore, Dempsey és Bradley is, akik támadásban vezethetik az amerikai válogatottat. Jó esélyt látunk egy szoros összecsapásra és az USA mostanában mutatott gólérzékenysége miatt szerintünk a Klinsmann-csapat is betalálhat legalább 1 alkalommal.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!