<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Hajrá, Chicago és Pécs!

A motivált Chicagóban látunk fantáziát az amerikai hokibajnokságban, míg a pécsi kosarasok az idény során harmadszor is legyőzhetik a szétesett Albát. Fogadunk?

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

154. Philadelphia - Chicago, 2 (2.05) - NHL alapszakasz, csütörtök, 01:00

A hajrához közeledő alapszakaszban A Philadelphia gyakorlatilag lemondhat a rájátszásról, míg a Chicago a lehető legjobb kiemelésért küzd. A Flyers zsinórban 4 vereséget számlál, 14 pontra van saját csoportja 4. helyétől, míg a főcsoport 8. helyétől 11-re. Otthon a 14-6-6-9 sor nem olyan rossz, de mostanság hazai jégen is döcög a szekér. A Chicago harmadik saját csoportjában, de még simán befoghatja a St. Louis és a Nashville együttesét. Formája is remek: legutóbbi 5 meccséből négyet megnyert, a legutóbbi 10-ből hetet húzott be. Vendégként 22 győzelemmel és 14 vereséggel áll, mely a Nyugati Konferencia 4. legjobb vendég mutatója. Hiányzója nem lesz, így pazar védelmével, valamint a Kane-Toews kettős által vezetett támadósorával újabb fontos sikert zsebelhet be - ezúttal Philadelphiában.

181. Alba Fehérvár - Pécs, 2 (2.02) - férfi kosárlabda NB I, 18:30

Az alapszakasz mindkét meccsét a Pécs nyerte meg, elsősorban erre alapozzuk a szerdai tippünket. No meg a formára… Pécsett 19, Fehérváron öt ponttal győzött a PVSK, amely két sikeren van túl a középszakaszban: a Szegedet idegenben, a Szombathelyt otthon győzte le. Az Alba ezzel szemben szenved, a legutóbbi öt bajnokiját elbukta, Székesfehérváron tudott nyerni a Kecskemét, a Szeged és a Szombathely. Góbi Henrik, a hazaiak új edzője akaratbeli problémákról beszélt, és továbbra sem lehet tudni, pályára léphet-e a a bordatörésből felépülő amerikai center, August Gilchrist. A széteső Albában nem érezzük az erőt, míg a három remek légióst foglalkoztató Pécs minden ellenfél életét megnehezíti. Jöhet az idénybeli harmadik PVSK-diadal.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!