<>

 
 
 
A Tippmix mai jégkorongos kínálatában hat KHL-mérkőzés szerepel. Az orosz bázisú liga legutóbbi győztese, a Dinamo Moszkva Lettországba, a Dinamo Rigához látogat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

A címvédő az esélyes a Dinamók rangadóján

A Tippmix mai jégkorongos kínálatában hat KHL-mérkőzés szerepel. Az orosz bázisú liga legutóbbi győztese, a Dinamo Moszkva Lettországba, a Dinamo Rigához látogat. Mindkét csapat jól kezdte a szezont.
KHL
Dinamo Riga-Dinamo Moszkva
Csütörtök, 18:30

A Dinamo Moszkva jelenleg a tabella második helyén áll, eddigi hat mérkőzésén ötször diadalmaskodott, ám legutóbbi mérkőzését elbukta a moszkvai derbin a CSZKA ellen. Mindezek ellenére is imponáló a kék-fehérek gólkülönbsége, meccsenként átlagosan három és fél gólt lőnek, míg másfelet kapnak.

A Dinamo Riga négy győzelemmel kezdte a szezont, ám két fordulóval ezelőtt szintén bukott büntetőkkel a CSZKA otthonában, míg legutóbb hazai jégen 3-1-es vereséget szenvedett a kétszeres bajnok Ak Barsz ellen.

Tipp

Dinamo Riga–Dinamo Moszkva, 2 (1.80)

A hivatalos sérültlistán rigai nincs, a moszkvaiaktól öt játékos szerepel, közülük a védő Gyerljuk és a támadó Szojin komoly hiányzó, ám így is van, aki pótolja őket. A tavalyi szezonban a rigai mérkőzést októberben 3-1-re nyerte a moszkvai csapat, míg a novemberi oroszországi találkozón szintén 3-1-es kék-fehér diadal született.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!