<>

 
 
 
A walesi gárda a spanyol tengerpartra látogat, ahol azonban nem strandolás, hanem Európa Liga csoportmeccs lesz a program.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Nem esélytelen a Swansea Valenciában

A walesi gárda a spanyol tengerpartra látogat, ahol azonban nem strandolás, hanem Európa Liga csoportmeccs lesz a program.
Európa Liga, csoportkör
Valencia -Swansea
Csütörtök, 19.00

A Valenciát néhány nappal ezelőtt már kiveséztük, s megérzéseink a Real Betis elleni mérkőzés kapcsán beigazolódtak, Miroslav Dukic együttese ugyanis sima vereséget szenvedett Sevillában. Ahogyan akkor is írtuk, nagyon nehéz éve lehet a Turia-partiaknak, hiszen legjobbjaitól időről-időre megvált az együttes, a mostani keretben pedig nincsenek minőségi játékosok, a bajnokságban így a középmezőnynél aligha számíthat jobb eredményre a Mestallaban. Pablo Piatti továbbra is sérüléssel bajlódik, így ő maximum a lelátóról buzdíthatja a társakat.

Bár a Swansea sem brillírozott eddig a Premier Leagueben, azt mindenképpen el kell mondani, hogy az eltelt négy forduló alatt Michael Laudrup együttese már megmérkőzött a Manchester Uniteddel (1-4), a Tottenhammal (0-1) és a Liverpoollal (2-2) is, finoman szólva nem volt tehát egyszerű a sorsolása. A WBA-t magabiztosan legyőzte (2-0), és a nagycsapatok ellen sem játszott alárendelt szerepet. A Swansea-nek az EL-ben két párharcot kellett megvívnia a csoportkörbe jutásért, a svéd Malmöt 4–0-s összesítéssel ütötte ki, míg a román Petrolul Ploiestit 6-3-al búcsúztatta.

Az elefántcsontparti Wilfried Bony és a spanyol Michu egyre jobb formába lendül, külön pikantériát jelentene a párharcnak, ha utóbbi éppen honfitársait szomorítaná el góljaival. A középpályás Pablo Hernandezen kívül mindenki bevethető.

Tipp
Valencia-Swansea, mindkét csapat gólt szerez (1.75) - Betclic
Bátrabbaknak
Valencia-Swansea, X2 (2.05)

A Valencia sikeréért járó szorzókat figyelve egyértelműen túlértékelik az együttest, vélhetően az utóbbi évek eredményei előtt tisztelegve ilyen alacsony az odds a hazai győzelemre. Ha a Swansea nem játszott volna hétfőn bajnokit, akkor sokkal bátrabban mernénk ajánlani a vendégeket, így azért kérdéses, hogy mennyire regenerálódtak a játékosok a rövid pihenő alatt. Az azonban szinte bizonyos, hogy betalálnak Diego Alves kapujába, otthon viszont a Valencia sem marad gólképtelen, így első számú tippünk a gólváltás. Megérzésünk viszont az, hogy a Hattyúk egy pontra mindenképpen esélyesek, meg lehet próbálkozni tehát az X2-vel is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!