<>

 
 
 
Új rovatunkban lazítunk kicsit a szakmai kereteken. Megmutatjuk a sportsztárok kevésbé ismert oldalát. Szó lesz Ronaldinho fogairól és Abramovics bringájáról. És azt hallottad, mi történt Özillel?
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Sztárok és sztorik: Özil dalra fakadt

Új rovatunkban lazítunk kicsit a szakmai kereteken. Megmutatjuk a sportsztárok kevésbé ismert oldalát. Szó lesz Ronaldinho fogairól és Abramovics bringájáról. És azt hallottad, mi történt Özillel?

Videóra vették Ronaldinho szörnyű kínjait

Múlt hónapban látott napvilágot a hír, hogy Ronaldinho megműttette fogsorát, védjegye, a két kiálló metszőfog immár a múlté. Ám most a műtétet bemutató videó és fotósorozat is nyilvánosságra került. Az Atletico Mineiro futballistája hazájában, Brazíliában vállalkozott az operációra, amelyért 8 millió forintnyi összeget fizetett.

Ronaldinho és az operáció

A fájdalmas beavatkozásra hosszas gondolkodás után szánta rá magát, és nem csak a szörnyű kínok miatt vonakodott, hanem azért is, mert egy korábbi reklámszerződésben kikötötték, hogy nem változtathat a külsején, így a fogain sem.

Most Abramovics tolta el a biciklit

Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa nem egyszer és nem kétszer közölte csapata aktuális menedzserével, hogy "tolja el a biciklit", magyarán: ki van rúgva! Most ő pattant nyeregbe, az orosz milliárdos horvátországi nyaralásán ugyanis körbetekerte Mljet szigetét. Láthatóan nem zavarja, hogy a klub az utóbbi évtized legrosszabb szezonkezdetét produkálja, a korábbi konfliktusok ellenére most tökéletesen megbízik José Mourinhóban. Aki egyelőre nagyon magabiztos, amikor újságírók arról faggatták, hogy a rajt során számos fontos pontot elhullajtottak, csak ennyit reagált: – Nem félek, láthatóan önök jobban aggódnak, mint én.

Birkaszex a Tottenham edzőpályáján

Miközben az egész világ arról beszélt, hogy Gareth Bale a Tottenhamtől a Real Madridhoz szerződött gigaösszegért, addig a Spurs edzőközpontjában – két nappal a kontraktus megkötése után – egy birkával közösült egy brit férfi. A szeptember 4-ei aktust tagadja Paul Lovell, ám a 61 éves gyanúsított ellen egyértelműnek tűnnek a bizonyítékok, legalábbis ez derült ki a szerdai meghallgatáson. Az ügy október másodikán folytatódik a bíróságon, még szerencse, hogy Bale eligazolt, amúgy mehetett volna tanúskodni.

Kínos helyzetbe hozták csapattársai Özilt

Összességében örül az Arsenal-tábor, hogy sikerült leigazolni a Real Madridtól Mesut Özilt, és a csapaton belül is a lehetőséget látják benne, mint aki góljaival segíthet kivezeti a csapatot a kátyúból, amelyben évek óta benne van. Mégsem tettek vele kivételt, a beavatási szertartáson neki is énekelnie kellett az egész csapat előtt, mint minden új játékosnak. Az öltözőben egy székre állva dalolt a német futballista – a fotót egyik csapattársa, Chuba Akpom töltötte fel az egyik közösségi portálra –, és persze messze nem bizonyult olyan tetszetősnek a hangja, mint amilyen a párjáé, Mandy Capristóé, végül megkapta a zöld utat a csapattól. Igaz, arra azért megkérték, hogy ezentúl inkább csak focizzon.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!