<>

 
 
 
A hazai pályán idén eddig mindig nyerő Gladbach a még nyeretlen és utolsó helyen álló Braunschweiget fogadja. A végeredmény nem kérdés, a hazaiak ezt a meccset is behúzzák.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Erős ez a Gladbach

A hazai pályán idén eddig mindig nyerő Gladbach a még nyeretlen és utolsó helyen álló Braunschweiget fogadja. A végeredmény nem kérdés, a hazaiak ezt a meccset is behúzzák. Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen arányban. Teljesen ugyanis nem becsülnénk le az újoncot sem.
Bundesliga
Borussia Mönchengladbach-Eintracht Braunschweig
Péntek 20:30 óra

Felemás teljesítményt mutat eddig a Mönchengladbach. Idegenben ugyanis harmatgyenge (1-3 a Bayern, 2-4, a Leverkusen, 1-2 a Hoffenheim ellen). Otthon viszont felszívja magát és kiütéses győzelmeket arat (3-0 a Hannover és 4-1 a Werder Bremen ellen). A hazaiak gólgazdag meccseket játszanak, öt bajnokin 11 gólt lőttek és 10-et kaptak, azaz négy gólos meccsátlaggal állnak a Bundesligában. Ezúttal is a legjobb csapatukkal állnak ki, sem sérülések, sem eltiltások nem sújtják a csapatot.

Az újonc Braunschweig az egyik leggyengébb gárda a ligában, egyetlen pontja van, amit a legutóbbi meccsen, a Nürnberg elleni hazai 1-1-el szerzett. Előtte zsinórban négyszer kapott ki. Otthon 1-0-ra a Werdertől, idegenben 2-1-re a Dortmundtól, ismét otthon 2-0-ra a Frankfurttól, majd a Hamburg pályáján 4-0-ra. A játékosok nagyon nehézkesen és lassan építenek ki támadásokat, amiket aztán rendre elpuskáznak (két lőtt gól öt meccs alatt nem éppen jó arány). A vendégeknél igen hosszú a sérültlista, Henn, Korte, Oehrle, Hochscheidt és Correia sem fogható hadra.

Főtipp
Borussia Mönchengladbach-Eintracht Braunschweig 2,5 gól felett (1.60) - Betclic
Bátrabbaknak
Mönchengladbach-Braunschweig 1 (európai hendikep -1) (1.90)

Mindhárom pont kell a Gladbachnak, ha nem akar nagyon leszakadni a tabella első felétől. Erre pedig meg is van minden esélye. Eddig mindkét csapat igen gólgazdag találkozókat játszott, most is ezt várjuk a felektől, mint ahogy azt is támogatjuk, hogy ez a Gladbach képes két góllal verni egy Braunschweiget.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!