<>

 
 
 
A Lokomotiv Jaroszlavl jégkorong-csapata az eddigi hat meccsén mindössze öt pontot gyűjtött, ami messze a csapat tudása alatti teljesítmény.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Erőre kaphat a Lokomotiv a zágrábiak ellen

A Lokomotiv Jaroszlavl jégkorong-csapata az eddigi hat meccsén mindössze öt pontot gyűjtött, ami messze a csapat tudása alatti teljesítmény.
KHL
Lokomotiv Jaroszlavl-Medvescak Zagreb
Csütörtök 17:00 óra

A kazah, norvég, svéd, orosz válogatott játékosokat is felvonultató jaroszlavli csapat számára nincs is jobb lehetőség az újabb győzelem megszerzésére, minthogy legyűrjék a liga egyik újoncát.

Az észak-amerikai játékosokból összevásárolt, tavaly még az osztrák bajnokságban vitézkedő Medvescak egy 7-1-es CSZKA elleni győzelemmel kezdte a szezont, ám azóta csak egyetlen pontot szerzett. A zágrábi csapat eddigi két idegenbeli meccsén 3-0-s és 6-2-es vereségeket szenvedett el.

Tipp

Lokomotiv-Medvescak, 1 (1.60)

A héten kiadott sérüléslista szerint egy hiányzó lesz a mérkőzésről, ám Szergej Konykov idén még jégre sem lépett a csapatban. A két alakulat korábban még soha nem találkozott, minden bizonnyal Lokomotiv-diadallal kezdődik a két klub közös történelme.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!