<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: gigameglepetés Torinóban?

A Ferencváros a nap tutija, de a Hertha is erősen valószínű, hogy otthon tartja a három pontot. A Juventus-Lazio viszont óriási meglepetést hozhat.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

131. Atomerőmű – Kecskemét, 1 (1.48) – férfi kosárlabda NB I, 18:00

A felsőház harmadik helyezettje fogadja a másodikat, a győztes odaér a Szolnok mögé. Az Atom hozta a legutóbbi két hazai meccsét, Pakson rendre veri a Kecskemétet, legutóbb 15, azt megelőzően 13 ponttal volt jobb. A KTE főleg otthon erős, az elmúlt hetekben méretes zakót kapott Kaposváron és Szolnokon is. Jó eséllyel nem szakad meg a sorminta…

146. Hertha BSC - 1. FC Köln, 1 (2.38) - német bajnokság, 15:30

Hat meccse veretlen a Hertha, legutóbbi három hazai bajnokijából pedig kettőt is megnyert Dárdai Pál csapata. A Köln idegenben sebezhető. A Hertha formája alapján szerintünk most jöhet egy helycsere a tabellán.

169. Haladás - FTC, 2 (1.33) - magyar bajnokság, 16:00

Beindult a Fradi. A zöld-fehér csapat hat meccset nyert zsinórban. Idegenben annyira nem megy a Ferencvárosnak, de a Haladás olyan mély válságban van, amelyből nehezen mászik ki szombatig. Vendég.

193. Juventus - Lazio, 2 (3.40) - olasz bajnokság, 20:45

Ezzel el is érkeztünk a legérdekesebb meccshez. A Lazio szárnyal, egyértelműen ezüstéremre hajt. A Juventus magabiztos előnyt tudhat a bajnokságban, szerdán viszont Monacóban játszik fontos BL-meccset. Nem erőlteti meg magát, szoros meccsen nyerhet a római alakulat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!