<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: négy meccs, négyszeres zseton

Izgalmas kalandokban lesz részünk hétfőn, hiszen egy görögországi kosármeccs mellett két török futballbajnokit néztünk ki, és kalandozunk a Bundesliga 2-ben is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket szinte kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

026. Panathinaikosz - CSZKA Moszkva, 2 (1.25) – férfi kosárlabda Euroliga-negyeddöntő, 20:45

Ez a Pana már közel sem olyan félelmetes, mint a néhány évvel ezelőtti. A CSZKA 2-0-ra vezet a párharcban (vagyis egy győzelemre van a továbbjutástól), méghozzá úgy, hogy Moszkvában előbb 27, majd 20 ponttal intézte el görög ellenfelét. Minden sorozatot beleszámítva az oroszok 15 (!) győztes meccsnél járnak, és biztosak lehetünk benne, hogy söpréssel akarják elintézni a Panathinaikoszt. Árulkodó a csapatok egymás elleni mutatója az utóbbi esztendőkben: a CSZKA 12-t megnyert - sorozatban az öt legutóbbit - az elmúlt 15 derbiből.

038. Kayserispor – Boluspor, 1 (1.30) – török másodosztály, 18:00

A Kayserispor a tavalyi kiesés után nem akar sok időt eltölteni a másodosztályban, remekül halad az élvonal felé. Úgy is három ponttal vezeti a bajnokságot, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a Demirspornál. A hétfői siker tehát még inkább megnyugtató lehet, és semmi sem utal arra, hogy aggódni kellene. A Kayserispor a második vonal legjobbja otthon, a 11-3-0-s mutatója parádés, nem különben a 33-8-as gólkülönbség.

A vendég Boluspor a 14. helyen áll, nyolc pont választja el a kieső pozíciótól, vagyis túlzottan nem kell aggódnia. Ugyan idegenben hangyányival jobb mint otthon, ám az 5-2-6-os számsor azért nem hasonlítható a riváliséhoz. Nem nagy odds, ám tutinak tűnik az 1-es.

039. Fenerbahce – Bursaspor, 1 (1.56) – török bajnokság, 19:00

A török Super Lig hétfői játéknapján lép pályára a bajnoki címért harcoló Fenerbahce, az ellenfél a hatodik helyen álló Bursaspor lesz. Ismail Kartal tanítványai azzal a tudattal futhatnak ki a Sükrü Saracoglu Stadion gyepére, hogy ha legyőzik a jó formában lévő riválist - a vendégek legutóbbi 6 meccsükön 3-2-1-es mutatót produkáltak -, akkor a Galatasaray hétvégi vereségének köszönhetően átvehetik a vezetést a tabellán. Egy ekkora ziccert szerintünk nem fognak elhibázni Dirk Kutyék, pláne nem hazai környezetben, hiszen a Fener eddigi 13 otthon lejátszott bajnokijából 1 vereség és 2 döntetlen mellett 10-et megnyert, ez pedig több, mint biztató statisztika.

057. Kaiserslautern - RB Leipzig, 1 (1.63) – német másodosztály, 20:15

A 29. forduló rangadóját a Fritz Walter Stadionban rendezik meg. A hazaiak 50 pontosak: a második, azaz feljutást jelentő helyen álltak a játéknap előtt. Otthon nagyon erősek, nyolcszor nyertek, emellett háromszor ikszeltek; még veretlenek. Utolsó hat hazai meccsüket behuzták, február közepe óta nem kaptak ki. A vörösöknél nincs új sérült, egy középpályás, aki alapembernek számít, március 8-a óta maródi.

A lipcseieké az egyik legtehetősebb klub a Bundesliga 2-ben, ám az idén nem tudnak feljutni. Esély még van rá, de ahhoz nagyot kellene hajrázniuk a piros-fehéreknek. Most 43 pontosak, idegenben felemás, 3-6-5-ös statisztikával. Vendégként alig lőnek gólt, de keveset is kapnak (10–11). Ma sem várható sok találat. A Lipcsében lesz hiányzó: egy bekk, egy középpályás és két csatár. Tippünk szerint kevésgólos meccsen nyer a Kaiserslautern.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!