<>

 
 
 
A szűkös hétfői kínálatban is találni szép számmal nagy szorzós meccseket: a francia és az olasz második vonalban is találtunk 1-1 döntetlen-gyanús összecsapást.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két meccs, két iksz

A szűkös hétfői kínálatban is találni szép számmal nagy szorzós meccseket: a francia és az olasz második vonalban is találtunk 1-1 döntetlen-gyanús összecsapást.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

058. Le Havre - Brest, X (2.80) - francia másodosztály, 20:30

A 32. forduló zárómeccsén a 11. fogadja az 5. helyen állót. A két együttes közül a vendégek számára van komoly tétje a hátralévő bajnoki meccseknek, ugyanis a Le Havre 43 pontja azt jelenti, hogy 10 pontra van a kieső zónától, míg a feljutó helyektől szintén 10 egységre. A Brest ezzel szemben csupán 4 pontra van a dobogó alsó fokától, azonban formája nem túl acélos, legutóbbi 4 bajnokiját nem tudta megnyerni. A Le Havre eddig 10, míg a Brest 13 bajnoki meccsen osztozkodott a pontokon ellenfeleivel. Egymás ellen rendre szoros találkozókat játszanak, így novemberben fordított felállásban is csupán 1-0-ra nyert a Brest odahaza. A Le Havre nem fogja könnyen adni magát és odahaza szerintünk jó lehet egy pontra a feljutási álmokat dédelgető vendégek ellen.

059. Entella – Vercelli, X (2.80) – olasz másodosztály, 20:30

Egyetlen mérkőzés maradt hétfőre az olasz másodosztályú pontvadászat, a Seria B küzdelmeiből, az egyaránt a kiesés elől menekülő Entella és a Vercelli meccsel egymással. A hazaiak a 19. pozícióban tetszelegnek, zsinórban három vereséget számlálnak, így finoman szólva nincsenek túl jó formában. Vendégoldalon sincs túl sok ok az örömre, mert bár legutóbbi két meccsén ikszelt a gárda, az elmúlt 10 bajnokin katasztrofális, 5-4-1 a mutató... Az Entella 18 hazai meccsén 7 sikert, 6 döntetlent és 5 vereséget tud felmutatni, a Vercelli viszont rendkívül gyengén muzsikál idegenben, 17 találkozón 2-2-13 a mérleg, ráadásul zsinórban 4 vereségnél tart. Habár mindkét csapatnak égető szüksége lenne a 3 pontra, szerintünk inkább a vereség elkerülésére fognak koncentrálni az együttesek, így merészebb szelvényeken megpróbálkozhatunk a döntetlennel!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!