<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bajnok az újonc ellen: fix 1-es?

A bajnok az újoncot fogadja, amely hiába kezdett jól, hétfő este jó eséllyel elszenvedi első vereségét. Fogadjunk, hogy nyersz!
Svéd bajnokság
FF Malmö – Hammarby
Hétfő, 19:05 óra

A Malmö tavaly biztosan nyerte meg a bajnokságot, Age Hareide vezetőedző csapata a BL-ben is bebizonyította, hogy a világoskékekkel már nemcsak Svédországban, hanem Európában is számolni kell. A játékoskeret erősödött: a tavalyi mag egyben maradt, így ezúttal is ők az elsőszámú esélyesei az aranyéremnek. Nehéz volt a Malmö sorsolása, játszott már az AIK-kal és a Göteborggal is, előbbivel otthon ikszelt, utóbbinál nyert. A nyitónapon a Sundsvallt verték el magabiztosan. Egy bekk máris eltiltott lesz, két középpályás pedig sérült.

A Hammarby tavaly megnyerte a másodosztályt, és a zöldek ott folytatják eddig, ahol egy osztállyal lentebb abbahagyták. Veretlenül állnak a harmadik helyen, két hazai győzelem (Hacken, Djurgarden) mellett pontot hoztak Borasból is. A gárdában mindenki egészséges, és eltiltással sem kell Nanne Bergstrand vezetőedzőnek számolnia.

047. FF Malmö - Hammarby, 1 (1.34) - Tippmix

Az újonc lendületesen kezdte a bajnokságot, de ez hétfő este nem lesz elegendő a bajnok otthonában. Azt várjuk, hogy a Malmö megszerzi első hazai sikerét.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!