<>

 
 
 
A bajnoki címvédő Dundalk egyelőre remekel a friss szezonban is, hétfői ellenfele viszont csak szenved, így sima hazait várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.51

Lazán nyerhet az ír címvédő

A bajnoki címvédő Dundalk egyelőre remekel a friss szezonban is, hétfői ellenfele viszont csak szenved, így sima hazait várunk.
Ír bajnokság
Dundalk – Galway
Hétfő, 20:45

A bajnok szárnyal, 8 meccs után 20 ponttal vezeti a bajnokságot. Otthon eddig hibátlan (4-0-0), ráadásul még gólt sem kaptak a fehér-feketék (8-0). A forma tehát rendben van, egy bekk viszont eltiltott lesz: a Shamrocknál játszott 2-2 alkalmával állították ki Rogerset.

A Galway nyolc fellépésen hat egységig jutott (2-0-6), így most a 11., azaz osztályozós helyen áll. Sorozatos vereségek után legutóbb a sereghajtót verte 3-2-re. Másik győzelmét is otthon aratta, a túrákon eddig becsődölt: 0-0-3, és még csak be sem talált az United. Egy középpályás letöltötte eltiltását. A két együttes között óriási minőségbeli különbség van, természetesen a hazaiak javára.

Főtipp

069. Dundalk - Galway, (0-1) 1 (1.51) - Tippmix

Melléktipp

Dundalk - Galway, 2.5 gól felett (1.55) - Tippmixpro

Nehezen tudjuk elképzelni, hogy a Galway megnehezíti a házigazda dolgát. Kettő lesz közte a Dundalk javára, és akár csúnya is lehet a vége, a vendégek szemszögéből...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!