<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két tipp, közel kilencszeres pénz

A kora délutáni olasz derbi, valamint az MU liverpooli vendégjátéka is könnyen döntetlennel zárulhat.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

219. Atalanta - Empoli, X (2.85) - olasz bajnokság, 12:30

Tipikusan olyan meccs lesz a bergamói, amin mindkét csapatnak megfelelő eredmény a döntetlen. A hazaiak a kiesés elől menekülnek, ezzel az iksszel egy kicsit közelebb kerülnek céljuk eléréséhez. A kék-feketék 30 pontosak, a tizenhetedikek, a forduló előtt a Cesena 23-mal követte őket. Otthon 4-5-6-os felejthető statisztikára volt képes, a legutóbbi két fordulóban egyszer nyert (Sassuolo), egyszer ikszelt (AS Roma). Egy csatára eltiltott, és a védelemből is hiányozhatnak ketten. Az Empoli a liga döntetlen-specialistája, már 16-szor osztozkodtak meg a pontokon Maccaronéék. 6-16-9-es statisztikájukból 1-9-5 volt idegenben, így 34 ponttal a 16. helyen állnak. Két, papírforma vereség után otthon nem bírtak a kiesőjelölt Parmával (2–2). A csapat sorsolása nem egyszerű, egy ponttal megelégednének. Egy védő és egy középpályás sérülés miatt nem lesz. Tipikus olasz meccsen jön az iksz.

244. Everton - Manchester United, X (3.10) – angol bajnokság, 14:30

A Premier League középcsapata fogadja a harmadik helyig felkúszó Manchestert. Az Everton összekapta magát az utóbbi hetekben, a legutóbbi öt bajnokiján négy győzelem, egy döntetlen a mérlege. Otthon 6-7-3-as mutatóval rendelkezik, hét meccse nem szenvedett vereséget. Elképzelhető, hogy lesz néhány hiányzója, ám aligha ez dönt.

A vendégeknél sincs pótolhatatlan focista. A MU hat győztes meccs után szenvedett 1-0-s vereséget a Chelsea otthonában, így a bajnoki cím már aligha lehet meg, a második helyért kell küzdeni. A hazai mérleg parádés, ám vendégént már közel sem megy annyira: az 5-7-4-es mutató éppen csak jobb a közepesnél.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!