<>

 
 
 
A hét utolsó napján a magyar, az olasz, a török és a svájci élvonalból is hozunk 1-1 tutinak tűnő tippet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 tippel zárjuk a hetet

A hét utolsó napján a magyar, az olasz, a török és a svájci élvonalból is hozunk 1-1 tutinak tűnő tippet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket szinte kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

222. Genoa - Cesena, 1 (1.57) - olasz bajnokság, 15:00

A 7. fogadja a 18. helyen állót a 32. fordulóban. A Genoa 44 pontjával még mindig nem mondott le az európai kupaszereplést érő helyek megszerzéséről, ettől jelenleg 6 pontra vannak. A forma nem olyan rossz, mint ahogyan azt a 2-1-2 mérleg mutatja, hiszen a Juve otthonában ki lehet kapni 1-0-ra, a Palermo elleni is belefér az 1-2, a Cagliari-Parma kettőst pedig kapott gól nélkül verték.

A Cesena a kiesés elől menekül, a bennmaradó helyektől 7 pontra van, vagyis helyzete nem reménytelen. Formája viszont nem ad sok okot a bizakodásra, hiszen bajnoki meccset utoljára március első napján nyertek, ráadásul idegenben az 1-5-9 sor is rémes. Emellett számos hiányzóval érkezik a Cesena erre a meccsre: többek közt két fontos középpályása biztosan nem lesz ott és további alapemberek játéka is erősen kérdéses, főként a középpályán és a védelemben. Az őszi közös meccs jól mutatta az erőviszonyokat, akkor idegenben 3-0-ra nyert a Genoa és szerintünk ezúttal is behúzzák!

236. Basel - Luzern, 1 (1.30) - svájci bajnokság, 13:45

Az éllovas fogadja a 8. helyen állót a svájci pontvadászat 29. fordulójában. A Basel zsebében már ott a bajnoki trófea, hiszen a hajrára 10 pontos előnnyel fordulhat a gárda, ráadásul 4 meccse nem vesztett pontot sem. A támadósor toronymagasan a legjobb a mezőnyben és a védelemre sem lehet panasz és az otthoni 10-3-1 sor a szépen fest. A Luzern gyenge középcsapat, hacsak valamit nagyon el nem ront, akkor a kieséstől nem kell tartania, az utolsó helyezettől jelenleg 6 pontra van. Vendégként 3-3-8 sort tud, a Basel ellen pedig hagyományosan nem megy a csapatnak. A legutóbbi 6 közös meccs mindegyikét simán nyerte a mostani hazai csapat és még a biztos előny tudatában sem hisszük, hogy most botlana a címvédő.

247. Honvéd - Debrecen, 2 (1.90) - magyar bajnokság, 18:30

A Honvéd a kiesést igyekszik elkerülni, 19 pontja van, tehát abszolút nincsen biztonságban. A piros-feketék a Bozsik Stadionban háromszor nyertek, háromszor ikszeltek, és ötször kikaptak. A formájuk nem jó, legutóbb Pécsett buktak el a hajrában. A Loki 45 pontjával néggyel van lemaradva a még dobogós MTK mögött. Behozhatja még a kék-fehéreket, ehhez viszont javítania kell 5-3-4-es idegenbeli statisztikáján. Kulcsárék jó passzban érkeznek a fővárosba, bejutottak a Ligakupa elődöntőjébe a piros-fehérek, előtte pedig két bajnokit húztak be. A bajnok ma nem hibázik, elhozza a pontokat Kispestről.

252. Galatasaray - Gaziantepspor, 1 (1.29) - török bajnokság, 18:00

A török élvonal 28. fordulójában a 3. fogadja a 10. helyen állót. A Galatasaray szoros befutóra számíthat az élen, hiszen az éllovas Fener 59 pontos, a 2. Besiktas pedig 58 ponttal áll. Fontos pontokat bukott el legutóbb a Trabzonspor ellen a hazai gárda, így gyakorlatilag lépéshátrányba került a bajnoki címet illetően. Otthon 9-3-1 sorával nem rossz és a keret is erős, elég csak a Muslera-Sneijder-Yilmaz-Altintop négyes nevét említeni. A Gaziantepspor sok mindent már nem remélhet ettől a szezontól: 35 pontja azt jelenti, hogy 14 pontra van a kieső zónától, viszont a top4-től 12-re, vagyis valahol a tabella közepén végezhet, az meg már lényegében mindegy, hogy pontosan hol. Vendégként az 5-2-6 sora tűrhető, komoly problémái elöl jelentkeznek, hiszen 27 bajnoki csupán 25 gólt lőttek. A motiváció, a hazai pálya és a kereterősség alapján ezen az alacsony oddson is 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!