<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Villarreal-Atléti X és Wolfsburg-gólok

A Villarreal-Atlético meccsen remis szünetet várunk, míg a Német Kupa elődöntőjén se nem kevés, se nem túl sok gólt.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

204. Villarreal - Atlético Madrid, 1. félidő X (1.93) - spanyol bajnokság, 22:00

A 3. fogadja az 5. helyen állót a spanyol bajnokság 34. fordulójában. A Villarreal 53 pontjával jelenlegi helyének megérzésére fókuszálhat, jelenleg csupán annak köszönheti 6 pontos előnyét az üldöző Malaga csapatával szemben, hogy a rivális is hasonlóan borzalmas formát mutat. A hazaiak ugyanis március elején nyertek utoljára bajnoki meccset, azóta búcsúztak az El-től, a bajnokságban pedig 5 döntetlen és 2 vereség a mérleg a Celta Vigo elleni siker óta. Otthoni 10-1-5 mérlege nem rossz.

Az Atletico kiesett a városi rivális Real ellen a BL-ből, így a bajnokságra koncentrálhat, ahol immáron csak a 3. hely lehet a reális cél. Vendégként 8-4-4 mérlegével sebezhető, február közepén kapott ki utoljára idegenbeli bajnoki meccsen. Ami a félidei eredményeket illeti: a Villarreal tipikusan "első félidő X-es" csapat, hiszen 18 bajnokija zárult remivel az első 45 percben, az Atleticonál ez a szám 10, ebből viszont 8 vendégként. Kiegyensúlyozott mérkőzés várható, ahol szerintünk taktikus első 45 perc után döntetlennel vonulnak pihenőre a srácok.

210. Bielefeld - Wolfsburg, 2-3 gól (1.93) - Német Kupa, 20:30

Hiába a kétszeres osztálykülönbség, ebből várhatóan nem sokat fogunk majd érzékelni a német kupa szerdai elődöntőjén. A Bielefeld ugyanis brutálisan jó formában van, vezeti a harmadosztályt és várhatóan feljut majd a második vonalba. A kupában is brillírozik: legutóbb a Mönchengladbachot ejtette ki, miután a rendes játékidőben 1-1-re végeztek a felek. Odahaza brutálisan erős, utoljára tavaly augusztusban kapott ki otthon. A Wolfsburg óriási fejlődött idén tavaszra, de idegenben nem mindig megy neki. Legutóbb is kikapott a Gladbachtól. Négy mérkőzés óta nyeretlen, mintha kicsit megdöccenne az eddig tapasztalt bombaforma. Az előző körben a Freiburgot ejtette ki. A Bielefeld ellen nem mehet majd biztosra, de természetesen sokkal erősebb, mélyebb a kerete és minőségben is óriási a különbség. Mégis, szerintünk szoros meccs várható, felszívhatja magát a kiscsapat. Nem várunk óriási gólparádét, de legalább 2-3 találat lesz a mérkőzésen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!