<>

 
 
 
Svájcból, Belgiumból és Olaszországból is hozunk tippeket szerdára. A Young Boys, az FC Bruges és a Sampdoria is odahaza nyerhet soros mérkőzésén.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: három tipp, három hazai

Svájcból, Belgiumból és Olaszországból is hozunk tippeket szerdára. A Young Boys, az FC Bruges és a Sampdoria is odahaza nyerhet soros mérkőzésén.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket szinte kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

193. Young Boys - Aarau, 1 (1.40) - svájci bajnokság, 20:30

A 30. fordulóban a kiesőjelölt látogat Bernbe, a második helyezetthez. A sárga-feketék stabilan őrzik ezüstérmes pozíciójukat, ami a végelszámolásnál BL-selejtezőt ér. 55 pont van a nevük mellett, előre nem tud lépni, és az üldözők sem érhetik be jó eséllyel. Otthon erősen (10-2-2), és a formájuk is rendben van; november eleje óta csak egyszer kaptak ki. Az Aarau sereghajtó a ligában, messze lemaradva a többi csapattól. Csak 23 pontja van, idegenben 1-8-6-os a statisztikája. Mellette szól, hogy az elmúlt két fordulóban nem kapott ki. Az idén eddig háromszor meccseltek, egyszer nyert az Aarau, kétszer döntetleneztek. Ma viszont a fővárosiak nyerhetnek.

213. FC Bruges - Charleroi, 1 (1.45) - belga bajnokság felsőház, 20:30

Az 1. fogadja a 4. helyen állót a belga élvonal felsőházának 5. körében. A Bruges kiesett az Európa-ligából, így teljes gőzzel a bajnoki cím megszerzésére hajthat. Erre minden esélye meg is van, hiszen kerete erős és az alapszakasz során mutatott játék is jó alapot adhat erre. Ráadásul két rangadót is nyert már a felsőházban saját közönség előtt (Liége és Anderlecht), legutóbb pedig 2-2-re végzett a Gent otthonában.

A Charleroi kisebb meglepetésre van itt a felsőházban, ám egyelőre nem vall szégyent: otthon legyőzte a Standard Liége és a Gent csapatát is és a Kortrijk vendégeként elért iksszel reális esélye nyílt a 4. hely megszerzésére. Vendégként ezzel együtt is sebezhető, bár az Anderlecht csapatához hasonlóan a Bruges együttesét is megszorongathatja, meglepetést nem várunk.

229. Sampdoria - Verona, 1 (1.60) - olasz bajnokság, 20:45

Az 5. fogadja a 12. helyen állót az olasz élvonal hétközi, 33. fordulójában. A Sampdoria borzalmas formában van, immáron 4 forduló óta nyeretlen. Egyetlen szerencséje, hogy a rivális Fiorentina is hasonlóan szörnyű szériát tudhat magáénak, így egyelőre még európai kupaindulást érő helyen áll a genovai társaság. Ereje igazán otthon mutatkozik meg, ahol még mindig veretlen, habár 7 sikere mellett már 8 döntetlen is szerepel. A Verona a hétvégén emberhátrányban is legyőzte 3-2-re a Sassuolo csapatát, így a legutóbbi 2 körben begyűjtött 6 pontnak köszönhetően 15 pontra távolodott a kieső zónától, vagyis megnyugodhat. Európai kupaindulásról már nem álmodozhat, így igazából komoly céljai már nincsenek. A kapus Rafael biztosan eltiltott lesz a szerdai derbin. A Sampdoria motivációja erősebb, decemberben fordított felállásban 3-1-re nyert, tavaly pedig 5-0 lett ebben a felállásban. Szerintünk nem hibázik az 5. helyre hajtó hazai gárda!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!