<>

 
 
 
Egy esetleges hétfő esti sikerrel a Göteborg felléphet a dobogóra és szerintünk nem is hibázik a gyenge középcsapat Falkenbergs ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.62

Tovább kapaszkodhat a svéd topcsapat

Egy esetleges hétfő esti sikerrel a Göteborg felléphet a dobogóra és szerintünk nem is hibázik a gyenge középcsapat Falkenbergs ellen.
Svéd bajnokság
Göteborg - Falkenbergs
Hétfő, 19:00

A 7. fordulót rendezik a svéd élvonalban. A Göteborg jelenleg a 4., 13 pontjából hatot húzott be saját stadionjában. Kétszer nyert, a Malmőtől viszont kikapott. A formája rendben van, két siker után ikszelt a Geflénél. A keretben egy bekk és egy támadó sérült.

A Falkenbergs tavaly éppen hogy megragadt az élvonalban, és az idén is ez a cél a klubnál. A társulat 5 egységével a tabella második felében tanyázik, idegenben egy ikszet két vereség követett. Bravúrokra inkább otthon képes, a bajnokot megszorongatta (3-3). A sárgáknál csatárgondok vannak, két támadó is sérült a keretben.

065. Göteborg - Falkenbergs, (0-1) 1 (1.62) - Tippmix

Túl sok sikert nem ért el a Falkenbergs eddig a Göteborggal: valamennyi ütközetüket a kékek nyerték meg. És ma is a hazaiakban látjuk az erőt, Vibéék simán behúzzák a három pontot. Tippünk tehát hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!