<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Az Ágyúsoké lehet a hétfői derbi

Hiába küzd az életéért a Hull, hiába nyert két meccset is zsinórban, az ezüstéremre pályázó Arsenalnak áll a zászló a hétfői meccsen. Szerintünk nyernek az Ágyúsok.
Premier League
Hull City – Arsenal
Hétfő, 21:00 óra

Lélegzetvételhez jutott két meglepetésgyőzelme után a Hull. A City ugyanis elkerült a kiesőzónából, ám még mindig ott van felette az aláhullás réme. Annak ellenére, hogy előbb a Crystal Palace-t, majd meglepetésre a Liverpoolt is legyőzte a gárda. Viszont annyira nem jó együttesről van szó, hogy háromszor is ilyen mázlija legyen. Most az ellen az Arsenal ellen játszik, amelyiket 2008 óta nem tudott legyőzni, az azóta lejátszott kilenc mérkőzésből hétszer az ágyúsok nyertek. A Hullnál most tényleg jó lehet a hangulat, de azért mert a Liverpoolt sikerült megtréfálni, még nem valószínű, hogy a remek formában lévő Arsenalt is elverik. Főleg, hogy Nikica Jelavic és Mohamed Diame továbbra is hiányzik. Legalább David Meyler visszatérhet eltiltásából.

Az Arsenal kissé bánkódhat, tegnap ugyanis a városi rivális Chelsea begyűjtötte a bajnoki címet. Ám az ezüst is szépen csillog ebben a kiírásban, sokan már dobogóra sem várták Arsene Wenger csapatát, most viszont a Manchester City-t is előzheti a gárda, amely három pontra van, de két meccsel többet játszott. Az Arsenal remek formában van, a legutóbbi, hazai 0-0-át (a Chelsea ellen) leszámítva nyolc bajnokit nyert zsinórban. Nincs új hiányzójuk, gyakorlatilag a teljes keret Wenger rendelkezésére áll, aki talán már nem is emlékszik, hogy mikor fordult elő vele ilyesmi a bajnoki hajrákban. Egyedül Debuchy, Arteta, Diaby és Oxlade-Chamberlain, aki sérüléssel bajlódik.

Tipp

077. Hull City – Arsenal, 2 (1.65) - Tippmix

A Hullnak égető szüksége lenne a pontokra, de szerintünk most pont emiatt fog görcsösen játszani a csapat. Wenger kitalál valamit és egy, vagy két góllal elintézi a kiscsapatot. Vendégsiker a láthatáron!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!