<>

 
 
 
Az NBA-ben egalizálhat odahaza az Atlanta, a szlovák éllovas simán nyerhet, a Juve-Real BL-rangadóra pedig két tippel is érkezünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Keddi jóslat: három foci, egy NBA

Az NBA-ben egalizálhat odahaza az Atlanta, a szlovák éllovas simán nyerhet, a Juve-Real BL-rangadóra pedig két tippel is érkezünk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

106. Atlanta - Washington, 1 (1.30) - NBA rájátszás, szerda 02:00

A párharc első felvonását szoros csatában megnyerte a Washington, a Beal köré épített játék meghozta gyümölcsét a 2. félidőben. Nüanszok dönthetik majd el a párharcot, a 2. meccsen ha a Millsap-Horford kettős remekelni tud a palánk alatt, akkor egyenlíthet a Hawks.

117. Trencin - Kosice, 1 (1.23) - szlovák bajnokság, 17:15

Az éllovas Trencin a bajnoki cím felé robog, otthon még mindig veretlen. A Kassa számára már nincs komoly tét, kiesni biztosan nem fog, de a top3-ra sincs esélye. A motiváltság, az erősebb keret, a hazai pálya és a közös múlt is Trencin-sikert ígér.

128. Juventus - Real Madrid, 1.félidő X (1.93) - Bajnokok Ligája, 20:45 130. Juventus - Real Madrid, 2.5 gól alatt (1.58) - Bajnokok Ligája, 20:45

Szoros csatára van kilátás és mint láthattuk, sem a Real, sem pedig a Juve nem siette el a párharc eldöntését a negyeddöntők során. Komoly taktikai csata várható, Ancelotti jól ismeri a Juvét, vélhetően a stabil védekezésre építenek majd a csapatok, így kevés gól és szoros 1. félidő várható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!