<>

 
 
 
Mindkét csapat 1-1 győzelemmel és vereséggel áll, ellenben a 2013-as vb ezüstérmese sokkal erősebb kerettel rendelkezik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Svájc Németország ellen elkaphatja a fonalat

Mindkét csapat 1-1 győzelemmel és vereséggel áll, ellenben a 2013-as vb ezüstérmese sokkal erősebb kerettel rendelkezik.
Jégkorong vb
Svájc - Németország
Kedd, 16:15

Svájc az első meccsén teljesen váratlanul büntetőkkel 4-3-as vereséget szenvedett Ausztriától. Aztán viszont magukra találtak, Franciaországot 3-1-re legyőzték. Az elmúlt vb-ken 4-ből 3-szor épphogy csak nem jutottak negyeddöntőbe, 2013-ban viszont kijött nekik a lépés, a döntőig meneteltek. 3 NHL-játékosuk van, a kapus Berra, valamint két hátvéd, Josi és Streit. A csapat magját a svájci bajnokság, az NLA játékosai adják. Az eddigi két meccsen Josi jutott egyedül 3 pontig (1+2), rajta kívül Almond, Fiala és Brunner bír 2-2 assziszttal. A kapuban az első meccsen Berra 84%-kal védett, nem véletlen, hogy a franciák ellen már Genoni állt a vasak között, aki 95%-os teljesítményt nyújtott.

Németország szombaton egy utolsó percben lőtt góllal 2-1-re nyert Franciaország ellen. Vasárnap viszont beleszaladtak a késbe Kanada ellen, kétszámjegyű vereséget szenvedtek, a juharlevelesek 10-0-ra szétverték őket. A korábbi magyar, jelenlegi német szövetségi kapitány, Pat Cortina hatalmas probléma, hogy az szinte az összes NHL-játékosa visszamondta a vb-n való részvételt, egyedül Rieder vállalta. Az elmúlt három évben nem jutottak el a negyeddöntőig. Eddigi két góljukat Wolf és Reimer lőtték. Kapusaik statisztikáját tönkrezúzta Kanada, Endras 82,5%-kal, aus der Birken 79%-kal védett.

089. Svájc - Németország, 1 (1.50) - Tippmix

A két csapat közül egyértelműen Svájc kerete az erősebb, az évek alatt megszerzett rutin is mellettük szól. Ha esetleg nem tudják begyűjteni a három pontot a németek ellen, akkor el is búcsúzhatnak a negyeddöntőtől.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!