<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bognár György: győz a Barca, Napoli, Sevilla-trió

Elődöntőihez érkeztek az európai kupasorozatok, a Bajnokok Ligája és az Európa-liga meccseivel kapcsolatban ezúttal Bognár Györgyöt kértük fel, ossza meg velünk a gondolatait.
Juventus – Real Madrid, X

- Annak ellenére, hogy a Juventus utcahosszal nyerte meg a Seria A küzdelmeit, a Real Madrid sokkal jobb csapat, mint a torinói alakulat. Ugyanakkor nem gondolnám, hogy idegenben összetörik magukat a spanyolok, szerintem az olaszországi döntetlennel maximálisan kiegyeznének.

Barcelona – Bayern München, 1

- Két remek együttes és két nagyon hasonló játékstílus összecsapása lesz ez, köszönhetően elsősorban Pep Guardiolának. Ettől függetlenül a Barca most nagyon egyben van, így a több sebből vérző bajorok ellen a Nou Campban toronymagas esélyesei a mérkőzésnek.

Napoli – Dnipro, 1

- Nem lesz egyszerű dolguk az olaszoknak, mert az ukrán alakulat már bizonyította az előző fordulókban, hogy mennyire kellemetlen ellenfél. Szoros és kiélezett meccset várok, de Nápolyban azért egy góllal szerintem nyernek a hazaiak.

Sevilla – Fiorentina, 1

- A Sevilla hetek óta szenzációsan teljesít, mondom ezt a hétvégi, Real elleni vereség ellenére is, azon a találkozón sem vallott szégyent ugyanis, és kis szerencsével pontot is szerezhetett volna a királyiaktól. A gyengélkedő Fiorentina nem okozhat gondot Unai Emery csapatának, azt is el tudom képzelni, hogy a házigazda jelentősebb előnyt szerez a visszavágóra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!