<>

 
 
 
Az orosz hokiválogatott kapitulált az USA ellen, ám a dánok elleni mérkőzés remek lehetőség a formába lendülésre.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.41

A dánok ellen gálázhatnak az oroszok

Az orosz hokiválogatott kapitulált az USA ellen, ám a dánok elleni mérkőzés remek lehetőség a formába lendülésre.
Jégkorong vb
Oroszország - Dánia
Szerda, 16:15

A cseh hoki vébén eddig az oroszok kettőt nyertek (Norvégia, Szlovénia), viszont az amerikaiaktól kikaptak. Minden meccsen kaptak legalább két gólt, gólkülönbségük 3-9. Plotnikovéknak még négy találkozójuk van hátra a B-csoportban: a mai után a fehéroroszokkal, a szlovákokkal és a finnekkel meccselnek. A továbbjutás tuti, minden bizonnyal a 2. helyről várhatják majd az egyenes kieséses szakaszt.

A dánok eddig a szlovákokat megszorongatták, csak hosszabbításban maradtak alul, a finnek ellen viszont nullra kapituláltak (0-3). Tegnap a fehéroroszok ellen is ugyan megszerezték a vezetést, de a végén simán megadták magukat. A mai összecsapás után sem ígérkezik könnyebbnek a folytatás, az USA várja holnapután a piros-fehéreket. Az utolsó két csoportmeccsen elméletileg még lehet keresnivalójuk Jakobsenéknek (Norvégia, Szlovénia).

Tipp: Oroszország - Dánia, (0-2) 1 (1.41)

Az oroszok az amcsiktól elszenvedett vereség után mindenképpen javítani akarnak, és ehhez nagyszerű partnernek ígérkeznek a dánok. Tükörsima orosz győzelmet várunk, a végén három biztosan lesz közte!

 
 
  • 1Miracle2015május06.14:29ÚjVálasz

    Ez sajnos a sima tippmixmusoron nem szerepelt igy, pedig jo otletnek gondolom en is.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!