<>

 
 
 
A szegényes hétfői kínálatból szemezgetve a dán, illetve az izraeli bajnokságból hoztunk 1-1 döntetlen-gyanús mérkőzést.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Hatszoros zseton két X-el!

A szegényes hétfői kínálatból szemezgetve a dán, illetve az izraeli bajnokságból hoztunk 1-1 döntetlen-gyanús mérkőzést.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

036. SönderjyskE - Randers, X (3.05) - dán bajnokság, 20:15

A 4. látogat a 9. helyen állóhoz a dán élvonal 29. fordulójában. A Sonderjyske 32 pontjával még nem érezheti magát biztonságban, ugyanis a kieső zónától csak 4 egység választja el. Hiába szenvedett mindössze 8 alkalommal vereséget, a 14 remijének köszönhetően rengeteg pontot hullajtott el. Hazai 2-6-5 sora nem túl meggyőző, zsinórban 4 hazai meccsén maradt pont nélkül az utóbbi időben. A Randers az európai kupaindulást érő helyekre hajt, ehhez a Bröndby csapatát kellene maga mögé utasítania. Vendégként eddig felemásan teljesít (5-4-5), legutóbbi 4 vendég meccsének egyikén sem tudott győzni. A hazaiak eddig 14, míg a vendégek 8 mérkőzésükön hoztak döntetlen eredményt, ami pedig még ennél is meggyőzőbb érv a hétfői döntetlen mellett, hogy a két gárda legutóbbi 3 közös meccse pontosztozkodással végződött. Jó esélyt látunk erre hétfő este is!

056. Maccabi Petah Tikva - Beitar Jerusalem, X (3.00) - izraeli bajnokság, felsőház, 19:30

A 6. fogadja az 5. helyen állót a felsőház hétfő esti derbijén. Egyik együttesnek sincs esélye odaérni a legjobb 3 közé, hiszen a hazaiak 17, míg a vendégek 15 pontra vannak ettől. Tavaly még mindketten az alsóházban harcoltak a kiesés ellen, így igazából a felsőházi tagság mindkettejüknek komoly előrelépés, de leginkább a hazaiaknak, akik tavaly még majdnem kiestek.

Az alapszakasz során a Beitar 10, míg a Tikva 9 döntetlent számlált, jelenleg 13 illetve 12 remivel állnak. A két gárda párharcra ebben a szezonban kiegyensúlyozott: 3 közös bajnokiból kettő döntetlennel zárult, a legutóbbi 4 közös meccsből pedig 3 zárult remivel. A legutóbbi 5 bajnokiból mindkét csapat 3-3 döntetlent hozott össze, reális esélyt látunk a pontosztozkodásra hétfő este is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!