<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: angol, olasz és ír tippek

Az ír Ligakupában a címvédő verheti a meglepetéscsapatot, a WBA-Chelsea meccsen a gólok ellen, míg a Napoli-Cesena derbin a gólok mellett tesszük le a voksunkat.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket szinte kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

052. Napoli - Cesena, 2.5 gól felett (1.30) - olasz bajnokság, 21:00

A Napoli csapatának már csak halvány reménye van a 3. hely megcsípésére, ráadásul az Európa-liga elődöntőjében sem sikerült továbbjutnia a Dnipro ellen, vagyis lemondhat a jövő évi BL-szereplésről lassan. Az El-indulás viszonylag tutinak tűnik, 60 ponttal áll a 4. helyen. Hétfő este az a Cesena lesz az ellenfele, amely már biztosan búcsút int az élvonalban és jövőre a Serie B-ben folytathatja. A 24 pont ugyanis azt jelenti, hogy a bennmaradó helyen álló Atalanta együttesét már esélyük sincs elcsípni. A motiválatlanság látszik is a csapaton, zsinórban 2 vereségből érkezik, legutóbbi 5 bajnokiján is mindössze 2 pontot szerzett. Idegenben egyébként is reménytelen a társaság 1-5-11 sorával és 15-34-es gólkülönbséggel. Úgy gondoljuk, a Cesena egy gólra talán jó lehet Nápolyban a kijevi túrától megfáradt csapat ellen, ám még ez is kevés lehet a liga egyik legjobb támadósora ellen egy szoros meccshez. Az őszi 4-1-es Napoli-sikerhez hasonló eredményt várunk hétfő este is.

061. UCC - Dundalk, 2 (1.19) - ír Ligakupa, 21:00

A címvédő és élvonalbeli éllovas látogat a negyeddöntő amatőr meglepetéscsapatához. A UCC a legjobb 32 között a Wexford együttesét 2-1-el búcsúztatta ráadásul idegenben, majd a legjobb 16 között a Cobh Ramblers került az útjába, akiket ezúttal már otthon vertek 3-2 arányban úgy, hogy a 93. percben egyenlített a Cobh, amelyre a 94. percben érkezett a válasz a UCC részéről, amely végül eldöntötte a továbbjutást. A Dundalk tavaly nem csak a Premier League-ben, hanem a Ligakupában is tarolt, jelenleg 4 ponttal vezeti a bajnokságot úgy, hogy az üldöző Cork City egy meccsel többet játszott nála. A Ligakupában eddig a Shelbourne került az útjába, akiket 1-0-al búcsúztattak. A lelkes amatőrcsapatnak a címvédő és Írország jelenlegi legjobb csapata már nagy falat lehet. Alacsony az odds, cserébe viszont tutinak tűnik a tipp!

066. West Bromwich - Chelsea, 2.5 gól alatt (1.75) - angol bajnokság, 21:00

A már biztos bajnok Chelsea a biztosan bennmaradó West Brom együtteséhez látogat a 37. forduló zárómeccsén. A Chelsea az egész szezon során magabiztos teljesítményt nyújtott, a bajnoki címhez viszont kellett a City rengeteg botlása, de megérdemelten hódította el a trófeát a londoni együttes. A 36 meccs során mindössze 28 gólt kapott, ez a legjobb mutató a mezőnyben. A West Bromnak pedig épp a támadásbeli hatékonyság okozott gondot a szezon során, csupán 34 gólt lőtt ezidáig, ellenben helyezéséhez képest nem kapott sokat (47). Igazság szerint mindkét csapatnak csak púp a hátára ez a mérkőzés, mindketten remek formát mutatnak. Nem hisszük, hogy túlpörögnék a mérkőzést az együttesek, így egy kevés gólos, döntetlen körüli eredmény várható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!