<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hétfői jóslat: Napoli, Dzsudzsákék és a Chelsea

A Chelsea-nek már nem kell megerőltetnie magát, akárcsak a West Bromwichnak, így bőven megelégedhet mindkét csapat a döntetlennel. A Dinamo Moszkva simán, a Napoli viszont hendikeppel nyerhet.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

Ural - Dinamo Moszkva, 2 (1.70) - orosz bajnokság, 16:00

Az Ural pocsék formában van, nagy valószínűséggel nem kerüli el a kiesést. A Dinamo sem nyújtja éppenséggel a tudása legjavát mostanában, de az európai kupaszereplés miatt muszáj nyernie.

Napoli - Cesena, 1 (0-1) (1.40) - olasz bajnokság, 21:00

Nem tudott döntőbe jutni az Európa-ligában a Napoli, most hazai színtéren javíthat. A már kiesett Cesenát illene elvernie legalább két góllal, hogy még legyen esélye a BL-re.

West Bromwich - Chelsea, X (3.35) - angol bajnokság, 21:00

A Chelsea már bajnok, nem igazán töri össze magát a hátralévő meccseken. Főleg nem idegenben. A West Brom magabiztosan bennmaradt. Tippünk: egy barátságos levezetőfoci, erősen X-szagú végkifejlettel.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!