<>

 
 
 
A házigazda rossz formában van, alig ha a remekül menetelő Djurgarden ellen tér magához...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Pazar odds egy svéd vendégsikerrel

A házigazda rossz formában van, aligha a remekül menetelő Djurgarden ellen tér magához...
Svéd bajnokság
Halmstad - Djurgarden
Hétfő, 19:00

A Halmstad kieső helyről várja a 9. fordulót. A gárda eddig mindösszesen 4 egységig jutott, az Orjans Vall-ban egy siker mellett háromszor kapott ki. Idegenben egy remi jött össze, de a legutóbbi három mérkőzésén csak kudarcok érték Barnyékat. Jan Jönsson legénysége a legutóbbi két ütközetében gólt sem tudott szerezni, a múlt héten kiesési rangadót buktak el a Falkenbergsnél. Friss sérült nincs a keretben.

037. Halmstad - Djurgarden, 2 (2.00) - Tippmixpro

A Djurgarden 16 egységével már a 4. a tabellán. Pedig nem úgy indult a szezont, hogy a sötétkékek élcsapat lesznek. Az első három meccsen mindössze egy pont jött össze a társulatnak, azóta viszont öt sikert arattak zsinórban. Idegenben 2-1-1 a vonatkozó mérlege, legutóbb az Atvidabergs otthonában fordítottak Mushekwi vezérletével (2-3). A csapatban nincs sérült.

A Djurgarden pazar formában van, a Halmstad romokban. Szerintünk a vendégek kifosztják a Halmstadot, a vendégek pontokkal távoznak Halmstadból!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!