<>

 
 
 
A továbbjutás nagy valószínűséggel eldőlt az elődöntő odavágóján, úgyhogy ma nyugodtan, felszabadultan focizhatnak egy jót a csapatok.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

A továbbjutás eldőlt, így gólokra fogadunk

A továbbjutás nagy valószínűséggel eldőlt az elődöntő odavágóján, úgyhogy ma nyugodtan, felszabadultan focizhatnak egy jót a csapatok.
Török Kupa
Sivasspor - Galatasaray
Kedd, 19:30

A Sivasspor középcsapat az élvonalban, kiesési gondja nincsen, igaz, merészebb terveik sem lehetnek Orhan Kaynak alakulatának. Otthon, a Sivas 4 Eylül Stadium-ban gyengélkedtek (4-5-7), ráadásul március közepe óta nem tudtak bajnokit nyerni saját közönségük előtt. Utakáék formája nem az igazi, május eleje óta képtelenek győzni. A gól viszont azért bennük van elől, viszont hátul is...

113. Sivasspor - Galatasaray, 2.5 gól felett (1.70) - Tippmix

A Galata vezeti a bajnokságot, előnye 3 pont a Fenerrel szemben - és ezt meg kellene tartani a hátralévő két játéknapon. A piros-sárgák nagyszerű formában vannak, öt bajnoki sikert hagytak a hátuk mögött. Sneijderék ebben a periódusban még csak gólt sem kaptak! Ylmazék az első mérkőzésen erős összeállításban szerepeltek, és ezúttal is ütős kezdővel vonulnak ki a pályára. Muslera kapus a bajnoki eltiltását letöltötte, egy kameruni bekk viszont továbbra sem bevethető.

Az elmúlt években rendre mozgalmas mérkőzéseket vívott egymással a két együttes, és ma is ezzel számolunk. Tét nem lesz, felszabadult örömfoci pedig gólokat érhet. Mi a +2.5-ös opcióban látjuk a leginkább az értéket.

 
 
  • 1Geriherceg2015május19.13:02ÚjVálasz

    Még az is lehet hogy kikap mert igazából 4-1 az sok és 4 kellene a Sivasspornak amit úgyse fog , maximum 1 :)

    Végeredmény : 1-1 vagy 1-2 de az csak akkor ha a Galatasaray komolyan veszi :)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!