<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két meccs, hatszoros odds

Veretni a friss Euroliga-győztest? Úgy bizony! A Real Madrid kosárcsapata ugyanis tét nélkül, ugyanakkor ünnepi mámorban lép pályára. Emellett van egy jól fizető X-ünk is...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

152. Laboral Kutxa - Real Madrid, 1 (2.17) – spanyol férfi kosárlabda-bajnokság, 21:00

2.80-ról indult, most 2.17-nél jár a hazai siker oddsa – nem véletlenül. A Real három nappal az Euroliga-diadal után lép pályára, méghozzá számára tökéletesen tét nélküli mérkőzésen. A Madrid ugyanis már bizonyosan megnyerte a bajnoki alapszakaszt, miközben a Laboral Kutxa kicsúszhat a legjobb nyolcból.

A házigazda baszkok – ugyancsak szerepeltek az Euroligában – nagyon erősek otthon (14-2), míg benne van a pakliban, hogy Pablo Laso, a vendégek edzője pihentet néhány kulcsembert. Arról már nem is beszélve, hogy a vasárnap éjjeli ünneplés aligha múlt el nyomtalanul. Annak ellenére érdemes megkockáztatni az 1-est, hogy az utóbbi időben a Real rendre legyőzte Hanga Ádám együttesét.

202. Alcorcon - Sp. Gijón, X (2.80) - spanyol másodosztály, 20:00

A tabella 11. és 3. helyezettje személyében a liga két döntetlenkirálya találkozik szerda este a 39. fordulóban. Az Alcorcon számára van még némi halvány remény az osztályozós 6. hely megcsípésére, de jó eséllyel ez meghaladná a csapat képességeit. A Gijón ezzel szemben a 2. helyre pályázna, vagyis egyenes úton szeretné kivívni a feljutást és nem a rájátszásra bízni a dolgot, ehhez a Girona gárdáját kellene maga mögé utasítania, mindketten 72 ponttal állnak jelenleg. Jó formát mutat mindkét csapat: az Alcorcon legutóbbi 10 bajnokijából csak egyet veszített el, míg a Gijón a legutóbbi 10-ből egyet sem. Viszont mindketten rengeteget remiznek: a vendégek immáron 18 (idegenben 12), a hazaiak pedig 15 (otthon 7) remivel állnak. Szoros csata várható, jó esélyt látunk a pontosztozkodásra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!