<>

 
 
 
Ma este rendezik az Olasz Kupa fináléját, ahol a Juve már bajnokként száll harcba a Lazioval az aranyért.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.05

A Juve a favoritunk az Olasz Kupa döntőjében

Ma este rendezik az Olasz Kupa fináléját, ahol a Juve már bajnokként száll harcba a Lazioval az aranyért.
Olasz Kupa, döntő
Lazio - Juventus
Szerda, 20:45

A Lazio mellett szól, hogy hazai pályán léphet pályára, hiszen a mérkőzést a római Olimpiai Stadionban rendezik, de az égszínkékek bajnoki formája némi aggodalomra adhat okot, hiszen Stefano Pioli együttese legutóbbi 6 meccsén igen rapszodikus teljesítménnyel rukkolt elő, 2 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség a mérleg. A kupában viszont szépen menetelt a gárda; sorrendben a Bassano (7–0), a Varase (3–0), a Torino (3–1), a Milan (1–0) és a Napoli (1–1; 1–0) testén át jutott a döntőbe. Ami a hiányzókat illeti, Lorik Cana, Ederson és Biglia játékára nem számíthatnak a fővárosiak.

219. Lazio - Juventus, 2 (2.05) - Tippmix

A másik oldalon a bajnokságban nem volt ellenfele Buffonéknak és amióta biztossá vált az újabb Scudetto, azóta se lassítanak a zebrák, a legutóbbi fordulóban például tartalékosan nyertek az Inter otthonában. Való igaz, nem is kényelmesedhetnek el Pirlóék, hiszen a mai derbin kívül még egy BL döntő is vár a torinóiakra, így akár még a triplázás is összejöhet Massimiliano Allegri együttesének. A kupaküzdelmekbe egyébként később csatlakoztak be, mint a Lazio, és a Veronán (6–1), a Parmán (1–0), valamint a Fiorentinán (1–2; 3–0) keresztül vezetett az útjuk a döntőbe. Asamoah és Cacares továbbra is sérült, Marchisio és Morata pedig eltiltás miatt lesz kénytelen kihagyni a finálét.

A Juve annyira kiemelkedik az idei évben hazájában, hogy szerintünk a kupában sem talál legyőzőre, nyer a bajnok, méghozzá a rendes játékidőben!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!