<>

 
 
 
Az idei Magyar Kupa döntőjét a Fradi és a Videoton vívja, szerintünk a zöld-fehérek már a rendes játékidőben elhódítják hazai környezetben a trófeát!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.35

Kincset érhet a hazai pálya a Fradinak

Az idei Magyar Kupa-döntőt a Fradi és a Videoton vívja, szerintünk a zöld-fehérek már a rendes játékidőben elhódítják hazai környezetben a trófeát.
Magyar Kupa, döntő
Ferencváros - Videoton
Szerda, 20:00

Magyarország két legjobb csapata találkozik szerda este a Groupama Arénában. A Videoton bajnokként érkezik a fővárosba: a székesfehérváriak már hetekkel ezelőtt behúzták az aranyérmet, tulajdonképpen rajt-cél győzelmet arattak az NB/I-ben. A piros-kékeknél azóta nincs minden rendben, kikaptak Pakson, majd a Honvéd ellen is csak egy soványka iksz jött össze. A keret alaposan változik majd a jövő évi kiírásra, több kulcsjátékos jelentette be távozását. Sok a bizonytalanság a klubnál, ezek pedig nem jó előjelek a kupadöntővel kapcsolatban.

A sorozatban nem nagyon kellett megizzadniuk eddig Nikolicséknak, a negyeddöntőben a Pécset, az elődöntőben az Újpestet verték kettős győzelemmel. A keret bőséges, a szakmai stábnak inkább az jelenthet gondot, hogy miként sikerül felráznia a lejtmenetben lévő játékosait.

194. Ferencváros - Videoton, 1 (2.35) - Tippmix

A Ferencváros nagyszerű tavaszt produkál, magabiztosan őrzi 2. helyét a bajnokságban, hazai pályán pedig a legjobb az NB/I-ben: 10 siker mellett háromszor remizett, tehát még veretlen. A forma szenzációs, október óta nem kapott ki a Doll-legénység, és noha két ikszet játszottak a közelmúltban, a hétvégén már ismét nyertek Mateosék (Pakson). A kupában a Csákvár után a Szolnokot ejtették ki Lamahék, ez utóbbi ütközet visszavágóját egyszerűen elbohóckodták a zöld-fehérek (1-1).

A két együttes közül a Ferencváros van jobb mentális állapotban, a Vidinél már várják nagyon a nyári szünetet. Hazai közönség előtt a Fradi nem hibázik, érzésünk szerint már a rendes játékidőben behúzza győzelmet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!