<>

 
 
 
A finn élvonal kiesési rangadóján a Vaasa együttese megszerezheti szezonbeli első sikerét odahaza a Jaro ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.89

Pazar oddsra leltünk a kiesési rangadón

A finn élvonal kiesési rangadóján a Vaasa együttese megszerezheti szezonbeli első sikerét odahaza a Jaro ellen.
Finn bajnokság
Vaasa PS - Jaro
Csütörtök, 17:30

A Vaasa borzalmasan kezdte a bajnokságot. A társaság elveszítette első hat meccsét - igaz azonban, hogy senki nem verte agyba-főbe őket, ötször eggyel, egyszer pedig kettővel maradtak alul. Rossz előjelekkel fogadták a hétvégén a bajnokot, ám a fehér-feketék felszívták magukat, és értékes 2-2-es döntetlent csíptek el a HJK-val szemben. A keretben két támadó sérült, egy csatár viszont letöltötte eltiltását, így ma a szakvezetés rendelkezésére állhat.

Nem túl rózsás a helyzet a Jaronál sem. A vendégek 8 meccsen vannak túl, és ezeken csak 5 pontot húztak be - egyetlen sikerüket az újonc Ilves ellen aratták. Idegenben három vereség áll a nevük mellett. Egy hete a Lahti ellen otthon remiztek, majd a hétvégén 3-2-re kikaptak a HIFK-nál. A pirosaknál egy középpályás eltiltott lesz, egy légiós középpályás sérült.

026. Vaasa PS - Jaro, 1 (1.89) - Tippmix

A Vaasa hat éve nem kapott ki otthon a Jarótól, és ma sem lesz ez másként. Az az érzésünk, hogy a bajnok ellen szerzett pont belelkesíti a házigazdát, és elveri a vendégeket. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!