<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két meccs, hétszeres odds

Ha lúd, legyen kövér: miért ne jöhetne az újabb veszprémi csoda a kézilabda Bajnokok Ligájában? A spanyol focibajnokságból pedig egy döntetlennel igyekszünk szakítani...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

205. Barcelona – Veszprém, 2 (2.29) – férfi kézilabda BL-döntő, 18:00

Egy csodát már véghezvitt a Veszprém a németországi négyes döntőben: káprázatos második félidei teljesítménnyel 31-27-re verte a Kielt az elődöntőben. A Barca öttel győzte le a lengyel Kielcét, méghozzá úgy, hogy Saric kapus ismét emberfelettit nyújtott, s persze hozták magukat a sztárok (Karabatic, Lazarov) is. Jól ment a magyar bajnok kulcsembereinek is: a Nagy, Ilics, Iváncsik trió 22 gólig jutott.

Papíron erősebbnek tűnik a spanyol keret, ám a semleges helyszínen összesereglett rengeteg magyar szurkoló plusz energiát adhat a mieinknek. Egy újabb csoda szépen fizetne, aki duplán akar szurkolni, fogadjon Carlos Ortega együttesére.

225. Zaragoza - Las Palmas, X (3.05) - spanyol másodosztály, 18:00

A 4. látogat a 6. helyen állóhoz az utolsó előtti fordulóban. A Las Palmas már biztosan ott lehet a feljutásért vívandó osztályozóban, már csak az a kérdés, hogy milyen helyzetből várhatja azt. Jelenleg 72 pontjával 4 pontra van a 3. helytől, mögötte a Valladolid lemaradása 3 egység. A Zaragoza még nem érezheti magát ilyen biztonságban, az 56 pontos Ponferradina elvileg még befoghatja. A Zaragoza hazai pályán fogékony a döntetlen eredményre, eddig 7 hazai bajnokija zárul remivel (összesen 15), a Las Palmas pedig vendégként ért el sok döntetlent, szám szerint nyolcat (összesen 12-t). A döntetlen eredmény egyik csapatnak sem lenne rossz eredmény és mint az a számokból látszik, hajlamosak is erre a csapatok. Látunk esélyt a pontosztozkodásra vasárnap esti közös meccsükön is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!